FEAR (vyřešeno)
FEAR (vyřešeno)
Nainstaloval jsem si fear,kliknu na ikonku,hra se jakoby spusti ale jen naskočí černá obrazovka .Nic nereaguje..musím vypnout kombynací CTRL+Alt+DELETE. Ovladac od grafiky jsem si stahl novy,directx preinstaloval....ta hra mi uz jela,ale ted nic!
Hru jsem kdysy hrál,ale pak jsem myslím formátoval HDD tak sem to máznul. Teď po nějaké době (asi rok) jsem si nainstaloval FEAR,všechno ok ! Když se ale pokusím hru zapnout naskočí černá obrazovka. Skoušel jsem hru sputit v jinném rozlišení,ale nepomohlo. Jinné hry mi normálně fungujou !
Tady tuhlé hlášku,která je na obrázku to píše při instalaci..nevím jistě co to znamená...může to být tím ?
Tady tuhlé hlášku,která je na obrázku to píše při instalaci..nevím jistě co to znamená...může to být tím ?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To se tě jenom ptá zda chceš nainstalovat DirecX 9c... Doporučuju nainstalovat! Případně zkus nainstalovat nějaký codecpak (cole2k, megacodek) Mafie dělala něco podobného když neměla indeo codek...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H