Search Protection.exe
Search Protection.exe
Dobrý den,po nainstalování nejnovější verze Free Ad-Aware se po spuštění PC zobrazuje hlášení viz příloha.Nevím co stím, děkuji . Soft WXP Home.
- Přílohy
-
- Protect.pdf
- (288.77 KiB) Staženo 93 x
-
- Pohlaví:
Re: Search Protection.exe
Vítej na PC-Help!
Obrázky se vkládají sem jako příloha a ne jako pdf apod. K řemu ti toto Free Ad-Aware je?
Obrázky se vkládají sem jako příloha a ne jako pdf apod. K řemu ti toto Free Ad-Aware je?
Děkuji, jsem pouze uživatel PC, myslel jsem,že ten prorgam je užitečný co do ochrany PC před různými útoky zvenčí.Používám ještě free verzi ESET NoD32.Vše bylo v pořádku až do doby, kdy jsem provedl update Ad-Aware.Je tedy zbytečný? Za přílohu se omlouvám, příště si dám pozor.
-
- Pohlaví:
Odinstaluj ho, je k ničemu. ESET je dobrý antivir a ještě potřebuješ firewall. Víc poradit nemohu, protože nepíšeš základní informaci - jaký máš systém.
Po odinstalovaní Ad-aware a restartu by se již Search Protection.exe neměl objevovat, pokud ano, máš v PC nějakou škodnou.
Po odinstalovaní Ad-aware a restartu by se již Search Protection.exe neměl objevovat, pokud ano, máš v PC nějakou škodnou.
Odinstlováno, restartováno, hlášení je tam pořád.Moje sestava: Zákl.d. P5K-E,Intel Core Duo 3000GHz.RAM 4GHz, grafika GB GTX550Ti,Win.WP Home .
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”