Ahoj lidicky
Potreboval bych radu, nejak me zlobi USB. Zacalo to kdyz sem mel ke kompu pripojenej volant, normalne sem ukoncil hru a pri vyskoceni ze hry se mi ukazala chybova hlaska dole u hodin ze je nejakej problem s napajenim USB. Hned na to se pocitac sam vypnul a nejakou dobu nesel vubec nahodit. Asi po pul hodine se nechal zapnout jenze od te doby cokoliv pripojim do kteryhokoli USB tak nejede. Pritom pokud tam dam flesku tak se normalne rozsviti, akorat ze ji PC nezobrazi, stejne tak fotak atp.
Zkousel sem odebrat vsechny porty a znovu je nainstalovat, taky sem se dival do biosu jestli tam neco neni a zoufalstvi sem zakoncil preinstalovanim systemu. Nic z toho bohuzel nepomohlo:(
Poradite mi prosim nekdo?
Hledal sem tady nejaky starsi tema s podobnym problemem ale nic sem nenasel.
Diky moc...
Problém s USB
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak se mi zdá že je problém se zdrojem a způsobil ho zkrat v tom volantu. Nevím co máš za zákl desku ale pokud je to Asus Nainstaluj a spust PCprobe podíváme se na napětí. Jinak se v testovacích programech moc nevyznám Speed fun už tady leckohos vyplašil a nebylo proč. Na komplexní testování je tuším Everest. Raději bych ale počkal na doplnění od kolegů.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stahni Everest http://www.slunecnice.cz/sw/everest/ a otestuj napětí zdroje. Pokud je tu někdo kdo se v tom vyzná líp uvítám pomoc.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
dej sem jednotlivá napětí jak ti je to hlásí hlavně napětí okolo 5-Ti volt mě zajímá a otestuj jej i s připojenou Flasch nebo něčím takovým nepřipojuj tam ten volant
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
To kolísani je přiliš velké nemělo by to klesnout pod 4,5 V Nyní je třeba zjistit zdali je chyba ve zdroji nebo v desce Ale poradit ti puč si zdroj od kámoše a zkus to vyměnit jenže jestli je chyba v desce mohl by ten zdroj zařvat asi by ti kámoš poděkoval. Takže svěř se servisu. Cenově pokud je to zdoj oprava se bude pohybovat nad 500,- kč pokud je to základní deska nad 2000,-Kč
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Rovnou si nech někde otestovat ten volant já už bych ho k PC nepřipojoval.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4029
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06