Netbook Acer Aspire ONE D260,problémy začaly asi před půl rokem kdy ať při práci nebo v klidu zničehonic přestala pracovat wifi ztratily se všechny sítě v dosahu přesto kontrolka wifi i systém se tváří jako ,že je vše v pořádku funkční a pomůže jen restart systému a někdy až opakovaný. K tomu se ještě přidal drohý problém a tím je start netbooku, kdy po zapnutí se rozsvítí kontrolky a spustí větrák v zápětí zhasnou až na jednu obrazovka zůstává černá a netbook je v tomto zvláštním (nemrtvý,neživý) stavu libovolně dlouho, pak po několika pokusech o zapnutí naskočí a zase se systém tváří jako by se nic nestalo a žádný problém nedetekuje.
Podotýkám,že systém W7 starter je nově přeinstalován a když se netbook rozjede funguje svižně a naprosto bez problému zvládá všechny běžné práce a aplikace.(už v době kdy se zmiňované problémy vyskytovaly jsem upgradoval paměť na 2 G)
Velmi prosím o rady ,zda tyto popsané problémy někdo nezná nebo případně nějáký testovací program,který dokáže najít problém HW, někde jsem četl,že to může způsobovat BIOS nebo vadná baterie?
Dík za kaýdou radu
Spouštění netbooku a problém wifi
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spouštění netbooku a problém wifi
Problem s wifi ma v 99% pripadov na svedomi nekvalitne napisany ovladac pre wifi. Co s tym, ta urcite napadane. Hladat lepsi ovladac.
Re: Spouštění netbooku a problém wifi
je tam wifi karta broadcom a píše,že ovladač je aktualní, a nikde jsem vyšší verzi ovladače nenašel
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4926
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 7
- 5473
-
od peta501