Dobrý deň
Rád by som sa opýtal či mi niekto neviete poradiť. Vlastním notebook Lenovo ideapad z570 i5-2450M 8gb ram 64 bitový win7 Nvidiu Geforce cuda GT630m,Intel(R) HD graphic family=možnosť prepínania grafickej karty. Hry mi nikdy nesekali fungoval som v plnom rozlíšení aj grafických nastavení na hrách ako Battlefield 3 TES V skyrim WoW skrátka všetko šlapalo nádherne no v poslednom čase hry začali sekat rapidne mi stúplo FPS na Crafte o Skyrime ani nehovorím, ak hru vypnem a zapnem šlape ako hodinky na po chvíli sa lagy/sekanie navráti prípadne hra zamrzne musím použiť ctr alt del a túto možnosť zrušit a hra sa odsekne. Samozrejme že som skúšal preinštalovávať ovládače od Biosu cez matičnú dosku az po bluetooth na grafickú kartu som vyskúšal staršie drivere aj najnovšie beta verzie no nič nepomáha, preto sa obraciam s prosbou na vás možno mi práve vy dokážete ponúknuť radu prípadné riešenie mojho problému a ospravedlňujem sa ak som tento topic založil zle no neviem či je to problem hardwaru alebo softweru
Za odpoveď vopred Ďakujem.
S úctou Descripter
Problemi s lagmi pri hraní hier
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problemi s lagmi pri hraní hier
Jednak to může být přehříváním, ale také nějakým nezvaným hostem. Vyčisti notebook třeba programem Ccleaner a to i registry (povol jejich zálohu). Zkontroluj teploty po hrání, než to zatuhne. Spusť kontrolu disku s opravou případných chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ďakujem za odpoveď prehrievanie problem není to som už kontroloval skúsim teda prečistiť book a defragmentovat disk .
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
IMHO se dost přehřívá.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
Jestli jsou to teploty při hraní, tak to není tak hrozný (nevypadá to na velký přehřívání). Akorát teplota disku je vyšší, ale s tím se toho asi moc dělat nedá...
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No použil som recovery tool a win som navrátil do nákupného stavu. Hry nesekaju ku príkladu skyrim ide na high detailoch ale občas začne preblikávat texturami menia farby (obloha na sekundu ozelenie) hra pár krat sekne a spadne potom vyskočí upozornenie o drivery ktorý prestal pracovať skúšal som hladať po internete odpoveď prípadne riešenie no každý to rieši reinštaláciou driverov ... no mne to nepomohlo skúsil som cca 5 driverov ... a zacalo to robiť až teraz uz začínam byť zúfalý
a prehrievanie resp teplota pri záťaži tak na cca 60 stupňov.
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2012 12:58) ---
Nieje možné že by samotný skyrim ma nejaký problém ? pretože som ešte neskúšal iné hry potom ako som dal win do povodného stavu

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2012 12:58) ---
Nieje možné že by samotný skyrim ma nejaký problém ? pretože som ešte neskúšal iné hry potom ako som dal win do povodného stavu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 11414
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:39