tedka myslis: nenjsou li spatne domackle napajeni, nebo jestli je dostatecny zdroj
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2012 21:31) ---
Grafika je domáčklá do slotu i domáčklí napájení (teď jsem to sice nezkoušel), ale když jsem ji menil tak jsem to domackaval a nezda se mi pravdepodobny ze by se nejak od ty doby odmackla, ale vyzkousim to este teda pro jistotu jednou
Monitor: no signal detected
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Monitor: no signal detected
Ne to nemyslím, myslím někde v nastavení napájení GK. Nevím kde, protože já mám starou šunku.
Pokud monitor vypneš a zase zapneš, tak je vše O.K. Pokud je ale vypnutý delší dobu, tak jakoby se GK vypla a nešel signál.
Pokud monitor vypneš a zase zapneš, tak je vše O.K. Pokud je ale vypnutý delší dobu, tak jakoby se GK vypla a nešel signál.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ale právě to bohužel může být blbá vlastnost (nebo chyba?) té GK!
Hledám k tomu něco, ale i Google bohužel skoro mlčí.
Hledám k tomu něco, ale i Google bohužel skoro mlčí.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
To nemusí být zrovna chyba. Já o tom mnoho nevím, mám starej krám, ale třeba ty nové karty jsou chytřejší a vědí kdy je zaplý monitor a kdy ne a pak se vypnou? To je můj lajcký názor, tak mne neukamenujte :-) Proč by měla karta běžet, když nikdo neodebírá signál. Jenom nápad.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
mam kamose co ma, teda ne stejnej model ale patri taky do serie 79xx a nema s tim zadny problem rikal. Kdyz jsem si tu kartu vybiral, sjizdel jsem kuli tomu dost for a recenzi a nikde jsem nenasel stiznosti (teda jako na čip jo, ale ve stylu jako problikavani textur a nic o takovyhle chybe) na ten model od Gygabitu.
S jistotou muzu rict, ze je zapojena spravne a zdrojak je dostatecny
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2012 21:45) ---
No jo, kdyby se vypla, tak nebudu slyset jeji huceni (na procaku mam vodu...)
S jistotou muzu rict, ze je zapojena spravne a zdrojak je dostatecny
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2012 21:45) ---
Blue Spirit píše:To nemusí být zrovna chyba. Já o tom mnoho nevím, mám starej krám, ale třeba ty nové karty jsou chytřejší a vědí kdy je zaplý monitor a kdy ne a pak se vypnou? To je můj lajcký názor, tak mne neukamenujte :-) Proč by měla karta běžet, když nikdo neodebírá signál. Jenom nápad.
No jo, kdyby se vypla, tak nebudu slyset jeji huceni (na procaku mam vodu...)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Už asi trochu fantazíruju, ale další možnost je, že nezatíženou GK po určité době vypne sám systém (Bios?) a pak ji nezapne jinak, než po restartu. Tedy "závada" by nemusela mít nic společného s GK, ale s MB! Ale jak říkám, trochu fantazíruju!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
zase, kdyby byla vypla, neslysel bych ji...
a taky proc by se to nedelo drive
a taky proc by se to nedelo drive
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Máš úplnou pravdu, ale faktem je, že po určité době Ti nedává signál pro monitor a dá jej až po restartu. To znamená, že se buď vypne celá GK (větrák může klidně běžet, nemusí být na zapnutí GK závislý), nebo se jen vypne výstup z GK. Bohužel příčiny nejsem schopen odhadnout.
To, že se to nedělo dříve, svědčí spíš pro závadu, než pro vlastnost.
Takže: Půjčil bych si a zkusil jinou GK, jak se to pak bude chovat.
To, že se to nedělo dříve, svědčí spíš pro závadu, než pro vlastnost.
Takže: Půjčil bych si a zkusil jinou GK, jak se to pak bude chovat.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Řešení problému je jednoduché a sám jsi ho uvedl. Nic nebrání to řešení používat Zjistit proč se tak chová monitor, či spíše PC, by bylo jistě zajímavé a možná ještě někdo vysvětlí to chování.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jinou jako uplne jinou nebo sami model
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2012 21:59) ---
What do you mean?
Tohle jsem nejak nepochopil
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2012 21:59) ---
Pic píše:Řešení problému je jednoduché a sám jsi ho uvedl. Nic nebrání to řešení používat Zjistit proč se tak chová monitor, či spíše PC, by bylo jistě zajímavé a možná ještě někdo vysvětlí to chování.
What do you mean?
Tohle jsem nejak nepochopil
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Když budeš mít stejný model, budeš moci zjistit víc. Ale zkus to s jakoukoli GK, zda to bude dělat také, a když ne, pak můžeme začít pátrat, proč to dělá ta Tvoje.
2Pic: Promiň, trochu jsem nepochopil Tvůj příspěvek, ale fakt je, že vysvětlení toho "jevu" mě taky docela zajímá
2Pic: Promiň, trochu jsem nepochopil Tvůj příspěvek, ale fakt je, že vysvětlení toho "jevu" mě taky docela zajímá

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
to zkusim az zitra, protoze ted uz se mi takhle vecer v tom nechce hrabat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-