Přeinstalace windows 7 Vyřešeno
Přeinstalace windows 7
Zdravím, včera mi kamarád přinesl dvd s Win 7, ale není to originál. Prej mám nastavit v biosu bootování z cd/dvd, to jsem nastavil, ale nic se neděje, normálně se mi dál spustí můj systém. Tak jsem to pak podle návodů zkusil dát na flashku a bootovat z flashky, ale bylo to to samí a pak jsem to nějak nastavil, ale zase to hlásilo že mi chybí bootMGR nebo něco takového, prosím poraďte. Mám totálně zasekaný komp, věci co potřebuji mám zálohované a potřebuji to přeinstalovat hlavně s formátem a to když jsem to zkusil spustit instal při spuštěném systému nenabídlo možno formátu. Předem díky, snad to nějak přelouskáte 

Re: Přeinstalace windows 7
Když jsi nastavil v BIOSU to bootování z CD ,nezapomněl jsi to nastavení uložit a potvrdit? Je to klávesou F10 a potom Y enter. Po restartu je potřeba ještě zmáčknout libovolnou klávesu ,aby se spustilo bootování.Jinak tady se nelegální softvare neřeší.Tak je možné ,že ti to admin zamkne.Ještě je možné ,že to DVD je špatně vypálené.Je to potřeba vypálit jako obraz disku.
Ano uložil jsem to.....nic se mi neukáže abych zmačknul hned naběhne obrazovka kde si mám vybrat Windows 7, Dřívější verze windows a nebo spustit windows obvyklím způsobem
Instalovali mi ho v servisu kde jsem ho měl myslím. Nemám ho doma....
Pc....jaký? To vám asi nepovím protože to sám už nevím..je koupenej asi před 7 lety od té doby nebyl přeinstalovanej, tak si asi dokážete představit v jakém je stavu. Chtěl jsem ho jen dát trošku dohromady než si koupím ntb.
-
- Pohlaví:
Mne zajímalo jaký je to nb. Pokud PC měl bys mít instalační CD/DVD. Pokud ho nemáš, potom máš 4 možnosti.
1/ Počítač vyčistit a zachovat stávající systém
2/ Koupit si systém
3/ Nainstalovat freee Linux
4/ Donést to do toho servisu, kde ti asi nainstalovali nějakou multilicenci
1/ Počítač vyčistit a zachovat stávající systém
2/ Koupit si systém
3/ Nainstalovat freee Linux
4/ Donést to do toho servisu, kde ti asi nainstalovali nějakou multilicenci
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přeinstalace windows 7 Vyřešeno
Zamykám, warezové verze tu neřešíme
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
1. Zkoušel jsem a akorát jsem se nad tím rozčiloval. 2. Asi mi nic jiného nezbyde. 3. Free Linux? To slyším poprvé...budu googlit a 4. Je to tak jak říkám snad těch 7 let, kdo ví jestli to vůbec ještě funguje.
1. Zkoušel jsem a akorát jsem se nad tím rozčiloval. 2. Asi mi nic jiného nezbyde. 3. Free Linux? To slyším poprvé...budu googlit a 4. Je to tak jak říkám snad těch 7 let, kdo ví jestli to vůbec ještě funguje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8237
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30