Já to dělám v html editoru, kde si udělám 2 ty samé sktruktury, ale nejde mi to MENU1 a MENU2 udělat klikatelné tak, aby se mi po kliknutí měnil obsah v té třetí tabulce
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
a kde máš ten iframe? a proč tam máš trilion tabulek?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
No on to takhle přes tabulky chce učitel, jinak že se to prý dělá přes divy, ten iframe právě že učitel nepoužíval, v tom HTML editoru udělal 2 přesně ty samé struktury, jenom přepisoval obsah a ten program to nějak spojil
nevim jakej program a ani takovej neznám však si kopíruj strukturu a udělej si 5 html stránek a jen měň obsah ne?
no a já jsem napsal snad, že tam nemáš dávat odkazy nebo jak to chápeš?
no odkaz se dělá přes <a href="odkaz.html">odkaz</a> takže to můžeš použít