NEŽ TO ZASE SMAŽETE, TAK SE OMLOUVÁM ŽE ZAKLÁDÁM ZNOVU STEJNÉ TÉMA, ALE NEVÍM PROČ JSTE TO ZAMKLI. V ROSPORU S PRAVIDLY TO NENÍ. 2X JSEM SI JE PROČÍTAL. V navrhovaném topicu jsem nenašel odpověď a rekce typu "zkus a uvidíš jsou mi na 2 věci" . Takže znovu (a pište prosím pouze pokud o tom něco víte)
===>> Chtěl bych se zeptat jak je na tom windows 8 a stažený software z netu. Někde jsem četl že odesílá data někam. Nevím kam o tom jaký máte software v PC. To znamená že pokud něco potřebuju rychle udělat a stáhnu si nějaký program z netu, že ty warez programy nepojedou ? Nebo se rozjedou? Doufám že je to pořád stejné s ochranou proti piráctví tzn. jede vše
Díky za jakýkoli nápad
Windows 8 a stáhnutý software Vyřešeno
Windows 8 a stáhnutý software
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Re: Windows 8 a stáhnutý software
V rozporu s pravidly to samozrejmne je - hned s tim prvnim - takze ocekavej "pripadne dalsi kroky"
Software ti pojede (v instalaci ti nic branit nebude), ale vsechny udaje o instalaci a pouziti se posilaji Microsoftu. Co s nimi delaji tam a jake udaje se prenasi nikdo krome nich nevi. Microsoft je ale jednim z clenu BSA. Odesilane udaje jsou pry dostacujici k identifikaci uzivatele.
Pokud cekas informaci, zda si pro tebe urcite prijdou, tak to nikdo nemuze vedet.
Software ti pojede (v instalaci ti nic branit nebude), ale vsechny udaje o instalaci a pouziti se posilaji Microsoftu. Co s nimi delaji tam a jake udaje se prenasi nikdo krome nich nevi. Microsoft je ale jednim z clenu BSA. Odesilane udaje jsou pry dostacujici k identifikaci uzivatele.
Pokud cekas informaci, zda si pro tebe urcite prijdou, tak to nikdo nemuze vedet.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 21 pro 2012 20:05, celkem upraveno 4 x.
Týká se to warez --> Proti pravidlům .. Jinak mám i win 8 a SW mi jede :-) A o odesílaní nevím :-)
CPU: Intel Core i7 3.9 Ghz v Turbo
GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 760 4GB
RAM: Kingston HyperX 16 GB
SSD: KingSton 60GB pro systém, 540 Mb / s R, 520 Mb / s W
HDD: WD 1 TB 7200 ot / min
ZD: GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87
Já nějak podporuju, zveřejňuju, nabízím odkazy, rozmnožuju warez nebo nabádám k šíření nelegálního softwaru? A jinak díky moc za info.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Ale ano - toto je podpora a snaha o sireni. Uz to, ze ti admin zamkl predchozi vlakno te melo upozornit.
"To znamená že pokud něco potřebuju rychle udělat a stáhnu si nějaký program z netu, že ty warez programy nepojedou?"
"To znamená že pokud něco potřebuju rychle udělat a stáhnu si nějaký program z netu, že ty warez programy nepojedou?"
WTF?? a co tim jako šířím ?
Opravdu nevis, co siris tim ze stahujes a pouzivas warez? Vsak admin na to bude mit svuj, a to rozhodujici, nazor.
Precti si to prvni pravidlo znovu.
Precti si to prvni pravidlo znovu.
To co mám na svojem PC mu snad ( omlouvám se ) může být jedno. Na foru jsem nic nešířil takže si to radši TY přečti znovu 

Na tomto fóru se prostě WAREZ neřeší, tak už to POCHOP ! A i přesto ses odpovědi dočkal, tak buď rád !
CPU: Intel Core i7 3.9 Ghz v Turbo
Podle me je toto naprosto jasne, vetsine lidi staci prvni varovani a neptaji se ZNOVU na neco co bylo blokovano i se zduvodnenim!
Co se tyce sireni - mas to tam jasne napsane - JAKEMUKOLIV, a ty se k tomu jeste dobrovolne priznavas.
"fórum PC-HELP.CZ je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena okamžitým odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)"
Co se tyce sireni - mas to tam jasne napsane - JAKEMUKOLIV, a ty se k tomu jeste dobrovolne priznavas.
"fórum PC-HELP.CZ je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena okamžitým odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)"
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 8 a stáhnutý software Vyřešeno
Ano, opravdu je nám jedno, co máš doma na svojem PC.Není nám ale jedno, co řešíš tady. Nebudem ti napomáhat používat nelegální software. Ještě jedno téma na podobný "problém" a už to nebude jen slovní napomenutí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8237
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30