Ovladače pro labtec 1200 myš+klávesnici*

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

bobi
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Ovladače pro labtec 1200 myš+klávesnici*

Příspěvekod bobi » 22 lis 2010 19:13

Moc prosím o radu,koupil jsem synovi labtec 1200 myš+klávesnici bezdrátové a po připojení to nerozpozná hardwar ve widndows XP v systému- pod řadičema je to pod názvem neznámý,přitom je povolen.Ostatní porty jsou v pořádku.Instalační CD u toho nebylo,je to prý ale jen pro větší možnosti pužití myšy a kláv.Vůbec nevím co a jak,přitom jiné USB ovladače šly vždy normálně.Díky moc za ochotu. :roll:
Naposledy upravil(a) Ltb dne 23 lis 2010 12:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven předmět z obecného "Ovladače"...

Reklama
peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Ovladače

Příspěvekod peacoq » 22 lis 2010 19:19

Ahoj.
Na stranku vyrobce - http://www.labtec.com/index.cfm/service ... crid2=1763 > dohledat konkretni produkt - stahnout ovladac (nejspis tam bude jen jeden, a nebo podle typu systemu co mas) a instalovat, PC restartovat.
Neni automaticke, ze vse co do komplu pripojis je automaticky rozpoznatelne, vcetne flash-disku, apod.
Bude-li snad problem; Spravce zarizeni (kde jsi nyni kontroloval zarizeni a zjistil, ze neni rozpoznatelne), kliknout na to pravym - Aktualizovat ovladac > a navest cestu k instalatoru, klikat oknem a zavest na slozku ovladace (samozrejme, ze slozku prvne rozbalis, aby to nebyl ZIP).

labtec® laser wireless desktop 1200™ - http://www.labtec.com/index.cfm/service ... crid2=1762

bobi
nováček
Stav:

Příspěvekod bobi » 22 lis 2010 19:59

Díky,to jsem vše zkusil a pořád neznámý port,nenalezen hardwer atd. jsem z toho jujek:-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 23 lis 2010 11:09

A máš nainstalované ty ovladače co dal odkaz peacoq? Jsou to ty 1. v odkazu. Ve správci není žádný žlutý ! anebo ?
Klikni na ně pravou myši a vyber Vyhledat změny HW.

B3art
nováček
Stav:

Re: Ovladače pro labtec 1200 myš+klávesnici*

Příspěvekod B3art » 21 pro 2012 21:55

Ten odkaz už nefunguje. Taky mám tento problém. Co s tým tedy?

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Ovladače pro labtec 1200 myš+klávesnici*

Příspěvekod peyrac10 » 21 pro 2012 21:58

Vítej na PC-help!

Co s tím? Přečíst si pravidla fóra, založit si nové téma ve správné sekci a velmi pravděpodobně Ti někdo poradí.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”