Ahojte, mám tento nový pc, který ste mi zde doporučovali tak sem si ho koupil : http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... AH011RAD01
Mám ale takový problém, občas se najednou celý pc sekne a ukáže mi to hlášku Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven
nevíte co s tím??
Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven
Re: Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven
Zkus nainstalovat aktuální ovladače.
Půjdeš na stránky výrobce tvé grafické karty (AMD) a zadáš tam tvojí kartu a stáhneš ovladače.
já nevím přesně jak jsem v tom lama
nenajdeš mi to prosím ? mám hd 7950

Teď mám další problém, po nainstalování a následném spuštění se mi ukáže toto, viz. screen http://imagehost.cz/images/qwysirohismen53543h.png
Poté když dám ok tak se mi jen u Graphics hardware ukáže : 0x1002 - 0x679A PCIE
a u The Best driver for this device is: se nic neukáže
a políčka download now nejde spustit :/
co s tím?
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Pro 2012 00:45) ---
to znamená že mám vše aktuální? pokud jo tak co teď?
Poté když dám ok tak se mi jen u Graphics hardware ukáže : 0x1002 - 0x679A PCIE
a u The Best driver for this device is: se nic neukáže
a políčka download now nejde spustit :/
co s tím?
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Pro 2012 00:45) ---
to znamená že mám vše aktuální? pokud jo tak co teď?
To znamená, že máš nejnovější ovladače. Máš možnost vyzkoušet grafiku v jiném PC, nebo do tvého PC dát jinou?
nemám možnost, mám pouze tento pc
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Pro 2012 00:49) ---
ještě mě napadlo odinstalovaat driver grafiky a zase ho nainstalovat, ale když ho odinstaluju pujde mi obraz, monitor atd?
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Pro 2012 00:49) ---
ještě mě napadlo odinstalovaat driver grafiky a zase ho nainstalovat, ale když ho odinstaluju pujde mi obraz, monitor atd?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus tyhle ovladače http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... river.aspx
Ty mám odzkoušené.Klikni na první zelený nápis AMD Catalyst 12.11 Beta .Ulož si to a pak spusť.
Ty mám odzkoušené.Klikni na první zelený nápis AMD Catalyst 12.11 Beta .Ulož si to a pak spusť.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
ok stahuji, jen bych ještě rád upozornil že mi to nevyskočí při hraní her, ale při sledování videa na YT občas.. ještě bych rád upozornil, že dnes jsem hrál black ops 2 single na full detaily najednou se to začalo sekat (mám hd 7950, takže divné), zkusil jsem změnil rozlišení na 1600x900, bylo to ok okolo 100 fps pak jsem to zas hodil na 1920x1080 (jako to bylo při sekání) a najednou se to nesekalo, jestli to s tím nesouvisí..
Dříve jsem měl s jedním počítačem stejný problém, ale grafika byla od Nvidie. Pomohlo mi teprve to, že jsem vyměnil grafickou kartu, to neznamená, že to může být tvůj případ, ale pokud máš aktuální ovladače, tak už nevím, co by to mohlo být. Včera jsem aktualizoval Windows, tak to může být také příčina, ale to spíše ne. S tímhle problémem jsem se setkal už mockrát, ale vyřešil jsem ho pouze jednou, a to výměnou grafiky, jak už jsem psal. Zkus počkat do rána, jestli poradí zkušenější moderátoři.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2563
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14