Dobrý den, mám jeden problém s klávesnicí. Jedná se o klávesnici A4tech G800. Včera mi ještě šly skoro všechny klávesy, nefungovalo jen Q, 1, ESC a TAB. Nyní jsem zapnul PC a nefunguje polovina kláves a některé klávesy si dělají co chtějí, například po stisku klávesy delete se vypne PC, po stisku klávesy X se napíše: sx/. Backspace nefunguje vůbec, stejně tak jako plovina klávesnice. Klávesnici jsem zkoušel vyměnit a funguje (bohužel máme doma náhradní pouze USB klávesnici a má klávesnice je připojena tím druhý drátem - fialovým). Nicméně, zajímavé je to tlačítko delete, jak se může stát vypnutí počítače, když nemám na klávesnici ani jedno tlačítko pro vypnutí počítače? Dále ještě jak může po stisku jednoho tlačítka napsat 2 písmena a 1 znak, kde ten znak se nachází až na druhé straně klávesnice? Prosím o radu, děkuji.
PS: Počítač jsem pročistil Ccleanerem a Spybotem, restart jsem zkoušel. Na klávesnici se nic nevylilo.
Klávesy si dělají co chtějí
Re: Klávesy si dělají co chtějí
Zajímavý, nedávno tu někdo řešil stejný problém se stejnou klávesnicí, dospělo se k tomu aby klávesnici zahodil.
Tak už vím co mě čeká až skončí záruka, klávesnice se mi přeprogramuje aby dělala úplný kktiny. To abych začal šetřit na novou
Tak už vím co mě čeká až skončí záruka, klávesnice se mi přeprogramuje aby dělala úplný kktiny. To abych začal šetřit na novou

Just Fucking Google It!
Zpět na “Problémy s hardwarem”