FN zkratky u nb

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Shorty
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

FN zkratky u nb

Příspěvekod Shorty » 22 pro 2012 23:35

Zdravím, mám takový menší problém, ale nevím, co pro něj mám udělat, aby mi to fungovalo, jak má. Mám notebook Acer Aspire V3-571G-53216G75Makk (viz. v popisu). Když jsem používal notebook do školy apod. a když jsem ho přenášel, tak jsem dost používal FN zkratky (brightness, zvuk atd.). Jde o to, že před měsícem sem vyměnil nb za papíry atd. a nechal jsem nb doma a hodil jsem si to na 24" monitor a měl jsem to vedle sebe, tak to chodilo do dnes, kdy jsem si chtěl pustit film a najednou jsem zjistil, že polovina FN zkratek nefunguje, funguje zesvětletní a zmatvení displaye, ale co mě štve je, že nefunguje např. ztlumení hlasitosti a zesílení, přechod do spánku, vypnutí touchpadu. Nevíte čím se to mohlo stát? Aktualizovat ovladače (chipset?) ? Vím, že je to taková maličkost, ale když to ten nb nabízí, proč toho nevyužít :) Díky předem, budu rád za každou radu ;) PS: Píšu celkem pozdě, neukamenujte mne za chyby, díky :D
Acer Aspire V15 Nitro II (VN7-592G-56MS)
Intel Core i5-6300HQ
8GB RAM DDR4
NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB GDDR5
SSD Crucial BX200 - 480GB

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: FN zkratky u nb

Příspěvekod petr22 » 22 pro 2012 23:39

U HP je pro tohle nutne doinstalovat aplikaci, melo by to byt podobne. Ta nejspis nefunguje.

Zesvetlovani displeje a pod. jsou hw funkce nezavisle na OS (ty funguji)

Shorty
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Shorty » 23 pro 2012 11:12

Ten program taky si myslím, že ho potřebuju, jenže nevím, který by to měl být. Celý obsah CD, co bylo k nb, mám nainstalované, tak nevím, kde je chyba.
Acer Aspire V15 Nitro II (VN7-592G-56MS)
Intel Core i5-6300HQ
8GB RAM DDR4
NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB GDDR5
SSD Crucial BX200 - 480GB

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 23 pro 2012 11:36

Něco jako ATK hotkeys
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Zpět na “Problémy s hardwarem”