ahoj, chtěl bych pomoct s identifikací některých programů, nevím co my v pc dělají a jestli je můžu odinstalovat, nebo na co jsou
Siera Utilities
System Requirments Lab CYRI
RF Keyboard 1.0 (mám klávesnici i myš Logitech)
ProtectDisc Driver, Version 11
EAX Unfied
JMB36X Raid Configurer
díky
Přebytečné programy
-
- Pohlaví:
Re: Přebytečné programy
Vítej na PC-Help!
Sierra Utilities - pozůstatek z některé hry od sierra - slouží pro updaty atd. všeho co od sierra v PC máš. Odisntalace:
Při odinstalaci můžeš narazit na problémy - viz zde: http://www.gamerswithjobs.com/node/11579
System Requirments Lab CYRI - to nemám tušení, k čemu to je..
RF Keyboard 1.0 - jak správně píšeš, jde o ovladač klávesnice (myši). Obecně lze říct, že klávesnice a myši jsou pro windows použitelné s výchozím ovladačem, takže můžeš dát pryč. Trochu jiné je to u herních klávesnicí a myší, tam jsou speciální funkce, které s normálním ovladačem nechodí.
ProtectDisc Driver Umožňuje ti vypálit CD chráněné proti kopírování - můžeš dát pryč.
EAX - pravděpodobně se týká zvukové karty, ponechat
JMB36X Raid Configurer - pokud nepoužíváš RAID, teoreticky může pryč. Ale radši bych ho nechal, nemám tušení jak máš disk(y) a taky by se mohlo stát, že po zrušení by nějaká data nebyla vidět.
Sierra Utilities - pozůstatek z některé hry od sierra - slouží pro updaty atd. všeho co od sierra v PC máš. Odisntalace:
Kód: Vybrat vše
C: \ Program Files \ Sierra On-Line \ sutil32.exe uninstall
Při odinstalaci můžeš narazit na problémy - viz zde: http://www.gamerswithjobs.com/node/11579
RF Keyboard 1.0 - jak správně píšeš, jde o ovladač klávesnice (myši). Obecně lze říct, že klávesnice a myši jsou pro windows použitelné s výchozím ovladačem, takže můžeš dát pryč. Trochu jiné je to u herních klávesnicí a myší, tam jsou speciální funkce, které s normálním ovladačem nechodí.
ProtectDisc Driver Umožňuje ti vypálit CD chráněné proti kopírování - můžeš dát pryč.
JMB36X Raid Configurer - pokud nepoužíváš RAID, teoreticky může pryč. Ale radši bych ho nechal, nemám tušení jak máš disk(y) a taky by se mohlo stát, že po zrušení by nějaká data nebyla vidět.
Sierra Utilities mají pomáhat v stáhnutí aktualizace pro Sierra her jestli jsou nainstalovány ve vašem systému.
System Requirments Lab CYRI - objeví se když CanYouRunIt(CYRI) skenuje váš počítač a ukažuje, jaké hry může běžet ve vašem systému.
RF Keyboard (Radio Frequency klavesnice) 1.0 je pro klávesnice, funguje na velké vzdálenosti na 2.4 Hz.
ProtectDisc Driver, Version 11 - v jakékoliv síti, včetně internetu nedovolují kopírování USB-drive/CD/DVD .
EAX Unified - pomáhá ovladače starší zvukové karty vytvořit realistický zvuk v některých hrách.
JMB36X Raid Configurer - pro zvyšení výkonu i hot-swapping disků v SATA RAID.
System Requirments Lab CYRI - objeví se když CanYouRunIt(CYRI) skenuje váš počítač a ukažuje, jaké hry může běžet ve vašem systému.
RF Keyboard (Radio Frequency klavesnice) 1.0 je pro klávesnice, funguje na velké vzdálenosti na 2.4 Hz.
ProtectDisc Driver, Version 11 - v jakékoliv síti, včetně internetu nedovolují kopírování USB-drive/CD/DVD .
EAX Unified - pomáhá ovladače starší zvukové karty vytvořit realistický zvuk v některých hrách.
JMB36X Raid Configurer - pro zvyšení výkonu i hot-swapping disků v SATA RAID.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
System Requirments Lab CYRI se natahuje na http://www.canyourunit.com
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
ITCrowd píše:Vítej na PC-Help!
Sierra Utilities - pozůstatek z některé hry od sierra - slouží pro updaty atd. všeho co od sierra v PC máš. Odisntalace:Kód: Vybrat vše
C: \ Program Files \ Sierra On-Line \ sutil32.exe uninstall
ok, ale když chci odinstalovat Sierra Utilities, tak se mi ukáže následující tabulka
a ještě bych se chtěl zeptat, na nějaký program, který by mě z pc dostal brothers in arms road to hill 30. podobný problém už jsem tu někde viděl, mám taky vistu ale cd mám a normálně se mě načte startovací tabulka, jen když dám odinstalovat tak se nic nestane, díky
Jste správce na vašem počítači? Jestliže jste správce, dejte mu plný přístup na složce Sierra na záložce Security.
nemůžu složku Sierra najít ani ve vyhledávání
-
- Pohlaví:
Kdybys napsal jaký máš systém, tak by to šlo hned. Takže - programy/příslušenství, zde najdi příkazový řádek, klikni pravým a zvol spustit jako správce. Potom tam napiš příkaz k odinstalaci.
udělal jsem to podle návodu, ale ukáže se přístup odepřen, spustil jsem to jako správce a jsem jako jediný uzivatel na pc a v ovládacích panelech program stále je
sestava:Vista 32-bit, Intel I7, GTX 660ti, 4GB DDR3
sestava:Vista 32-bit, Intel I7, GTX 660ti, 4GB DDR3
Chcete-li odstranit program ze systému, zkuste následující programy:
Revo Uninstaller a jiné nástroje.
Revo Uninstaller a jiné nástroje.
díky za tip ale s BiA si neporadí ani tento program
Smaž ho z Linuxu.