Výběr satelitu, doporučení Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Marwvek
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Výběr satelitu, doporučení

Příspěvekod Marwvek » 22 pro 2012 00:07

no tolik se mi davat nechce to uz jsem take uvazoval o http://www.tvdigitalne.cz/vu-solo2.html
neni take saptny o dreamboxech vim to je takova ta značka no :D a ted jsme hjledal k tomu ferdovy a nahodou jsme narazil ve clanku na jiny na goldewn media že ten 250 combo nezvlada nahravani jako 18:00 - 19:00 a hned 19:00 - 20:0 to nezvlada což je pro mě docela drsne . to se mi stava často

--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Pro 2012 00:11) ---

jneze to uz je cena trochu jinde no ale tak jeste popremyslim, a projizdim dale recenze, docela mě prekvapilo v tom Vu+ SOLO2 1,3 ghz dvoujadro, k cemu to tam vlastně je, hry těžko, a filmy ? když 400mhz nebo i 300mhz stačí na full hd

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 22 pro 2012 11:23

Já ti ho nenutím.Stáhnul jsi si ten návod a přečetl?Zkus si najít str. 31 kapitoly 15.2 a 15.3.

Marwvek
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marwvek » 22 pro 2012 13:47

nemusis nutit pořád o něm vážně uvažuji, zatim se zda nejlepsi za rozumnou cenu, to nahravani bude problem , manual jsem si cetl . ale komentare opravdu potvrzuji že mezi nahravkama aspon 5 minut, což tedy nějak zkousnu no, akorat se chci zeptat jaky poznam rozdil kdybych mel to 1,3ghz v satelitu ? to se mi zda zbytečné ne ? ale ferda vyhrává

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 22 pro 2012 14:14

A to je takovej problém nahrát v celku a pak když budeš potřebovat tak stříhnout?Jde ti o sílu procesoru?Je to pořád jen satelit a možnosti jeho vybavení +funkcí.Např.-http://www.digizone.cz/clanky/amiko-alien-triple-2-satelitni-linuxovy-hd-prijimac-s-tremi-tunery-a-hbbtv/A co jsem koukal tak není problém už i čtyři tunery.Je otázka co doopravdy využiješ a jestli to za ty prachy stojí.

A co jsem teď našel tak nebude k zahození a jestli budeš sledovat i pozemní v kombinaci-http://www.tvdigitalne.cz/golden-media-uni-box-2-combo.htmlJak to má s nahráváním jsem nezkoumal.

Marwvek
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marwvek » 22 pro 2012 17:31

tak jsme se dival a ten amiko alien triple 2 vyhrava ve všem . ale azse. nema CI modul . takže doufam že irdeto ICE bude fungovat. pak jsem tedy jeste koukal na drazší vu+ solo2 bylo mi dovoleno do toho investovat vice ale nechci platit zbytečne a tam jsem zase videl že to ma mpeg2 h.264 ale nevidel jsem mpeg 4 což požaduji. kanál AXN takže asi alien vyhrál

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 22 pro 2012 19:54

A co ti brání poptat se prodejce jestli v tom to irdeto pojede?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 22 pro 2012 20:04

Ja bych nic bez CI slotu nekupoval, CI modul je to jedine co bude fungovat 100%

Pred par lety byla takova moda kupovat levnejsi prijimace jen se cteckama, ze si ten CSlink hacknou - mno a stacilo zmenit kodovani, a vsichni co usetrili a nemohli legalne pouzit CI modul meli smulu :smile:

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 23 pro 2012 08:03

S tím CI ti dám asi za pravdu,ale firmware na přístroje se dělá pořád(i neoficial)a když to vezmu podle sebe tak tady mám momentálně 5 modulů ze kterých jedou jen dva a to všechny v hodnotě cca.asi 9000 a pokud budu chtít upgrade na novější verze tak za kousek dalších 500.Není lepší koupit kvalitní přístroj?A s tím irdetem-pro tazatele-pokud budeš vybírat k tomu i ci modul tak ať ti ho prodejce předvede,že doopravdy funguje.Já jsem na jednom z přístrojů musel vyměnit tři než byl funkční.U mě vyhrál červený-http://shop.olmi.cz/zbozi/1517-cam-cryptoworks-eurocam

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 23 pro 2012 09:03

V pripade Skylinku je to jasne - stare Cryptoworks moduly uz fungovat nemuzou (ty z roku 2001-2004), protoze nepodporuji Irdeto. A to me satelit tenkrat prisel na 50.000 Kc, z toho moduly asi na 4000.

Softwarova emulace modulu (ctecka) sebou vzdy nese riziko, ze se ze dne na den prejde na neco co nebude fungovat a to treba take nikdy

Nekteri prodejci dokazali prodavat primo neuveritelne veci vcetne softwarove emulace CSlinku (!!!) a jeste se hrozne divili proc nekdo kupuje originalni karty a moduly. Kdyz to tenkrat ze dne na den prestalo vsem fungovat, tak bylo na diskusnich forech dost veselo. Dneska ten modul stoji par korun, pricemz u nekterych tech setu co jsou tu linky je primo v cene (original Irdeto, ten nejnovejsi).

Jeste me napada - u konkretniho uvazovaneho typu bych osobne dost googlil zejmena co se tyce spolehlivosti. Pomerne drahych satelitnich prijimacu tu mam hromadu na opravu, vetsinou same vytekle kondenzatory a podobne. Nektere docela drahe pristroje jsou docela i zmetkovite.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 23 pro 2012 11:09

Právě proto jsem psal,ať to vyzkouší prodejce jestli je funkční.A co se týče u mě modulů tak t-rex-diablo rev. 1.1a1.2.

Marwvek
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marwvek » 24 pro 2012 15:41

no u prodejce.. ja si to prave chci kupovat z netu takže.. no zkusim napsat email. protože tady u nás :D nikdo tohle neprodává :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2012 16:02) ---

tak jsem se dival a nejlepe tedy asi vyšel tento http://www.tvdigitalne.cz/hd-box-fs-930 ... z-hdd.html je na to NTFS plugin takže by to nemelo delat problemi a ma to 2CI moduly to se hodí. jeste se tam poptám jestli to tedy umí nahrávat delší záznamy

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Výběr a doporučení herní prebuild sestavy, AlzaPC?
    od Marek Klus » 16 říj 2024 19:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4
    1589
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    17 říj 2024 07:46
  • Doporučení pecky BT s tlačítkem
    od pikaso.andreas » 11 led 2025 09:53 » v Vše ostatní (Off topic)
    0
    3193
    od pikaso.andreas Zobrazit poslední příspěvek
    11 led 2025 09:53
  • Výběr SSD
    od HelFix » 27 led 2025 19:29 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    7
    3276
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    29 led 2025 18:30
  • Výběr GPU
    od VojtouNerCZ » 17 lis 2024 21:35 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC