Nastavení HDD na primární
Nastavení HDD na primární
Zdravím, mám takový problém s HDD. Když zapnu vyhodnocení PC tak mi to dá 5,9 za přenosovou rychlost mého primárního HDD. Tak jsem si koupil nový s 10000 ot/sec a nevím jak ho nastavit na primární.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nastavení HDD na primární
Vítej na pc-help.cz
To je ale nápad, když má člověk malé skore, šup tam s velociraptorem
, kdyby to bylo na ide, tak Ti poradím, at nastavíš jumper na Master a ten sekundarní na slave, ale když je to sata: a když už máš ten nový disk, tak ta tabulka na to score automaticky nezapočítá ten rychlejší? čili ještě jednodušeji se zeptám: ve skore žádná změna, když si tam dal ten s 10k ot/sec?
To je ale nápad, když má člověk malé skore, šup tam s velociraptorem

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Podle me bere ten co je na nem OS
Velociraprory sme meli v grafickych stanicich - cvak (power) - vzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum - vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............slo to pryc, protoze se u toho nedalo sedet.
Velociraprory sme meli v grafickych stanicich - cvak (power) - vzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum - vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............slo to pryc, protoze se u toho nedalo sedet.
Právě že asi ne :(... ale je špatný že mi to ten harddisk ani nenačte furt tam mám jen ty 2 starý, ale když se podívám normálně do biosu tak mám SATA 1
SATA 2
SATA3 všechny zabraný tam je to ok, ale prostě ve windowsech furt jen ty dva :(
SATA 2
SATA3 všechny zabraný tam je to ok, ale prostě ve windowsech furt jen ty dva :(
Nový hard se musí většinou naformátovat, pokud už to někdo neudělal ...
Aha a jak ho mám naformátovat ? když mi ho to ani nenačte ? 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Musíš do správy disků v ovládacích panelech, každopádně je ti to k ničemu když na něm nemáš OS...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tam mi to taky najde jenom ty 2 :(
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus "vyhledat nový HW"
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Tak už se povedlo nějakou náhodou mi to ten 3tí našlo a pootm už stačilo jen dát něco jako vytvořit nový jednoduchý svazek a už je to v pohodě :) každopádně děkuju moc :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2572
-
od Everest
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 17:47