Nefungující originální DVD na NTB
Re: Nefungující originální DVD na NTB
To bude tim, ze pouze jedna z tech aplikaci ma knihovny pro CSS ( i kdyz nelicencovane)
A dokáže mi někdo vysvětlit, jak velký rozdíl je mezi Win 7 Ultimte a Home Premium v této oblasti, že to na ultimate jede bez jakéhokoli speciálního přehrávače, normálně ve WMP?
Každopádně vám všem patří můj velký dík za zprovoznění 

Nemel by byt zadny
Dekodery pro DVD nejsou jen ve W7 Basic a Starter
Otazka spis je, co za dalsi desitky dekoderu, knihoven a filtru je tam doinstalovano
Dekodery pro DVD nejsou jen ve W7 Basic a Starter
Otazka spis je, co za dalsi desitky dekoderu, knihoven a filtru je tam doinstalovano
Jediné kodeky co jsem instaloval byl na začátku K-Lite Mega Codec pack a teď ten co jsem psal. Je možné, že po odinstalování by to šlo i na základním WMP? Ovšem nemám tušení kde tyhle potvorstva najdu,abych je mohl vymazat 
- - edit - -
Tak ty Codecs for Windows 7 jsem úspěšně odinstaloval, K-Lite nemůžu najít mezi programy

- - edit - -
Tak ty Codecs for Windows 7 jsem úspěšně odinstaloval, K-Lite nemůžu najít mezi programy
Naposledy upravil(a) vavron dne 25 pro 2012 12:38, celkem upraveno 3 x.
Melo by
Tyhle zelene pruhy jsou jednoznacne zpusobeny tim, ze prehravac nedokaze desifrovat CSS ochranu disku.
Tyhle zelene pruhy jsou jednoznacne zpusobeny tim, ze prehravac nedokaze desifrovat CSS ochranu disku.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”