Zdarec lidi, včera jsem dal pod stromek k vánocům dědovi herní myš, je to nějaká bezdrátová Logitech za asi 700,-
Problém je v tom že děda si tu myš rozbalil aby si ji zkusil v ruce, a pak dal myš zpátky. Dneska mi volal že nemůže najít takový to malý USBčko:D a jestli ho tam někde nenechal, koukali jsme se všude a nikde jsme ho nenašli, proto se ptám může myš vzít a vyhodit nebo existuje nějaký jiný způsob jak připojit myš k PC?
Díky moc, budu vděčný za každou radu.
Ztracený přijmač k myši
Ztracený přijmač k myši
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Re: Ztracený přijmač k myši
jak si ji kupoval? Pres net? Kdyz byla mys zabalena, tak to "usb" bylo videt? Jinak bych ji vratil s tim,ze to "usb" v baleni nebylo.
Nene, v Comforu v K.Varech to "usb" jsem neviděl.
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
tak bych to vratil s tim, ze po rozbaleni tam usb chybelo. Pokud to je 14 dni od koupi, tak by ti meli hned vratit penize.
-
- Pohlaví:
Také bych zkusil reklamaci. Kdysi jsem si v prodejně kupoval Bluetooth. Vybral jsem si dle vystavených vzorků a zakoupil. Doma jsem zjistil že krabička byla prázdná. Dostal jsem zpět peníze.
Dobře, ale to není jejich povinnost dát mi bud zpět peníze nebo novou myš ne?
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
-
- Pohlaví:
Tohle záleží na domluvě. Dát ti to mohou, ale také nemusí.
K tomu bych dodal jeste ze take nemusi verit tomu, ze to v te krabici nebylo.
myslim si, ze tohle by ti meli verit. Muze se to normalne stat. A pokud o tu mys stojis, tak jim rekni, ze bys chtel pouze vymenu za novou. Tim jim das vedet, ze je nechces pouze osmelit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Pro 2012 12:56) ---
myslim si, ze tohle by ti meli verit. Muze se to normalne stat. A pokud o tu mys stojis, tak jim rekni, ze bys chtel pouze vymenu za novou. Tim jim das vedet, ze je nechces pouze ošmelit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Pro 2012 12:56) ---
myslim si, ze tohle by ti meli verit. Muze se to normalne stat. A pokud o tu mys stojis, tak jim rekni, ze bys chtel pouze vymenu za novou. Tim jim das vedet, ze je nechces pouze ošmelit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1513
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41