Autoruns mam, nic v nem neni. Ve sluzbach jsem taky nic takovy nenasel. Je tam tusim jen 1 sluzba, ktera se tyka WIndows Media Center. V jeho nastaveni to taky neni. No uvidim co s tim udelam, jeste pisu na COmodo forum, a kdyz budu mit brzy odpoved, tak to mozna preinstaluju dnes.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Pro 26, 2012 11:10 pm) ---
Tak to tvoje upravene ICCH9 mne nejde nainstalovat, cca v polovine instalace to hodi chybu.
Win 8, hibernace, PC se neprobudi
Re: Win 8, hibernace, PC se neprobudi
Ahoj, prosim te potreboval bych jeste tvoji pomoc. Dnes jsem udelal obnovu celych win ze zalohy, abych to mel jako cistou instalaci. Nainstaloval jsem vsechny tyto veci, ktery jsme resili, krom te tve ICCH9, protoze ta hlasila vcera chybu a mam uplne jiny problem. PC nejde vubec hibernovat. Kdyz ho hibernuju, tak se vypne monitor, ale cely PC a disky jedou dal. Nechal jsem to snad 20 minut a chytly me nervy. Zkusil jsem to jeste asi 10x a ani jednou se pc nevypl. Nevis co by to mohlo byt? Pokazde ho musim restartovat tlacitkem na bedne. Preinstaloval jsem vsechny ty SATA apod. a nic nepomaha.
Tak dokonce nejde ani vypnout. Zadny chyby a nic podobnyho to nehlasi.
Tak dokonce nejde ani vypnout. Zadny chyby a nic podobnyho to nehlasi.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bude za to pravděpodobně zodpovědný nějaký ovladač. Který, to ti neřeknu.
Sháněj ovladače pro W8 a updatuj.
Mrkni se do systémového protokolu událostí, zda tam nebudou nějaké chybové události.
Zaměř se hlavně na grafický ovladač, zkus pokusně v nastavení BIOSu vypnout ten Gigabyte hostitelský řadič.
Ten jeden disk ti sice nebude fungovat, je to ale jen na zkoušku.
Hibernace nefungovala ani po dokončení instalace, než jsi začal instalovat ovladače třetí strany?
Ten Intel RST jsem úspěšně nainstaloval na několik počítačů, chyba bude někde u tebe.
Sháněj ovladače pro W8 a updatuj.
Mrkni se do systémového protokolu událostí, zda tam nebudou nějaké chybové události.
Zaměř se hlavně na grafický ovladač, zkus pokusně v nastavení BIOSu vypnout ten Gigabyte hostitelský řadič.
Ten jeden disk ti sice nebude fungovat, je to ale jen na zkoušku.
Hibernace nefungovala ani po dokončení instalace, než jsi začal instalovat ovladače třetí strany?
Ten Intel RST jsem úspěšně nainstaloval na několik počítačů, chyba bude někde u tebe.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
No kdybych do toho ja blb nevrtal, tak to bylo ok, ale ja chtel mit cistej system. Protoze prdtim jsem tam zkousel asi 6 antiviru a tak jsem to chtel udelat znovu a mit system cistej a nainstalovat na nej jeden vybrany AV.
Hibernace bez problemu fungovala, ani nevim, kdy zacala blbnout. Ja jsem totiz vcera v noci delal obnovu celych w8 ze zalohy. Neslo to ani vypnout. Patral jsem po forech a nasel jsem nejaky prikaz, ktery mel neco najit o powermanagementu prvni cast si uz nepamatuju a v druhe vylo REQUESTS. U vsecho co to naslo, bylo NONE. COz nevim, jestli je ok nebo naopak.
Ovladace 3. stran jsem vubec neinstaloval, nebyl duvod, vse v 8 jede, protoze jak jsem psal, je to upgrade z w7.
Ten Intel mne fakt nejde. Proc to ale nevim. Ted to mam tak, ze jsem externi HDD hodil do zlutych na desce a stejne to nefungovalo. Nakonec jsem ho odpojil a taky se PC nechce probudit. Je to jakoby nahodny. Ted se zase probouzi i uspi. Vsiml jsem si, ze se dobre uspava, pokud neni zapnuta napriklad Opera, Chrome apod. Ale kdyz jsem zkusil hibernaci se zaplym Skype, IE, explorerem aWMP, tak to jede. Uspi se to a rychle a muzu rict, ze se to asi ve 100% probudi. Ale uz jsem zkousel tolik veci, ze se muzu plest. Problemy to ma opravdu zejmena kdyz jsou spusteny jiny programy, jako ta Opera, Firefox apod.
Ted nemam nainstalovany ovladace pro w7 z GB stranek pro tu fialovou mrchu, ale ani ji nepouzivam. PC nesel ani vypnout. Ted uz jde, protoze jsem udelal tu obnovu, ale jediny, co ho vecer vyplo byl nejakej prikaz. Vypadal cca takto shutdown -s -f -t 0 nebo tak nejak. Toto PC okamzite vypnulo. Dnes jsem to zkouset nemusel, protoze zapasim s hibernaci. Mne stve, ze to predtim bez problemu jelo, po instalaci toho tvyho prvniho ovladace a ted ne. To je to, co na tom nechapu.
Ted po obnove jediny co jsem instaloval byl chipset a to prvni od tebe. Tusim na JMB36x.
Hibernace bez problemu fungovala, ani nevim, kdy zacala blbnout. Ja jsem totiz vcera v noci delal obnovu celych w8 ze zalohy. Neslo to ani vypnout. Patral jsem po forech a nasel jsem nejaky prikaz, ktery mel neco najit o powermanagementu prvni cast si uz nepamatuju a v druhe vylo REQUESTS. U vsecho co to naslo, bylo NONE. COz nevim, jestli je ok nebo naopak.
Ovladace 3. stran jsem vubec neinstaloval, nebyl duvod, vse v 8 jede, protoze jak jsem psal, je to upgrade z w7.
Ten Intel mne fakt nejde. Proc to ale nevim. Ted to mam tak, ze jsem externi HDD hodil do zlutych na desce a stejne to nefungovalo. Nakonec jsem ho odpojil a taky se PC nechce probudit. Je to jakoby nahodny. Ted se zase probouzi i uspi. Vsiml jsem si, ze se dobre uspava, pokud neni zapnuta napriklad Opera, Chrome apod. Ale kdyz jsem zkusil hibernaci se zaplym Skype, IE, explorerem aWMP, tak to jede. Uspi se to a rychle a muzu rict, ze se to asi ve 100% probudi. Ale uz jsem zkousel tolik veci, ze se muzu plest. Problemy to ma opravdu zejmena kdyz jsou spusteny jiny programy, jako ta Opera, Firefox apod.
Ted nemam nainstalovany ovladace pro w7 z GB stranek pro tu fialovou mrchu, ale ani ji nepouzivam. PC nesel ani vypnout. Ted uz jde, protoze jsem udelal tu obnovu, ale jediny, co ho vecer vyplo byl nejakej prikaz. Vypadal cca takto shutdown -s -f -t 0 nebo tak nejak. Toto PC okamzite vypnulo. Dnes jsem to zkouset nemusel, protoze zapasim s hibernaci. Mne stve, ze to predtim bez problemu jelo, po instalaci toho tvyho prvniho ovladace a ted ne. To je to, co na tom nechapu.
Ted po obnove jediny co jsem instaloval byl chipset a to prvni od tebe. Tusim na JMB36x.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak tu fialovou mrchu v nastavení BIOSu vypni. Integrated Peripherals->Onboard SATA/IDE Device (GIGABYTE SATA2 Chip) na Disabled.
RST zkus přímo ze stránek Intel
Metodou pokus-omys budeš muset přijít na to, co tomu brání. Powercfg ti zde asi nepomůže.
Nasinstaluj i Intel® Chipset Device Software
RST zkus přímo ze stránek Intel
Metodou pokus-omys budeš muset přijít na to, co tomu brání. Powercfg ti zde asi nepomůže.
Nasinstaluj i Intel® Chipset Device Software
RST je co?
Kdyz tam nainstaluju ted ruzny ovladace ani vlastne nevim pro co, tak to muzu donekonecna preinstalovavat aniz bych musel reinstalovat win? Myslim to hlavne tak, ze ja je pak ani neodinstalovavam, protoze ani nevim, co a kde a tak tam ruzne zustavaji. No a co treba ovladace nechat na Windows?
Ja hlavne nechapu, ze to predtim jelo se stejnyma vecma, ktery tam ted mam nainstalovany.
Kdyz tam nainstaluju ted ruzny ovladace ani vlastne nevim pro co, tak to muzu donekonecna preinstalovavat aniz bych musel reinstalovat win? Myslim to hlavne tak, ze ja je pak ani neodinstalovavam, protoze ani nevim, co a kde a tak tam ruzne zustavaji. No a co treba ovladace nechat na Windows?
Ja hlavne nechapu, ze to predtim jelo se stejnyma vecma, ktery tam ted mam nainstalovany.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
RST je Intel® Rapid Storage Technology
No ted to zase funguje, tak nevim, jestli do toho vrtat. Jdu zastrcit ten externi disk do nejakyho zlutyho SATA.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
OK
Tak uz to opet nefunguje. nainstaloval jsem KAV a Comodo FW a opet se to nechce uspat. To znamena, ze problem delaji oni nebo to muze po jejich instalaci zpusobovat porad nejakej ten ovladac, kterej se s nima nema rad? Da se nejak prijit na to, co to zpusobuje?
Je to cely hrozne divny. Kdyz jsou otevreny nejaky programy a dam hibernaci, tak se to neuspi. Pokud ale vsechno vypnu a muzu klidne nechat AV i FW zapnuty, tak se to bez problemu uspi.
Je to cely hrozne divny. Kdyz jsou otevreny nejaky programy a dam hibernaci, tak se to neuspi. Pokud ale vsechno vypnu a muzu klidne nechat AV i FW zapnuty, tak se to bez problemu uspi.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
AV nebo FW to klidně dělat může, ještě to stále vylaďují pro W8.
To je důvod, proč se zatím W8 vyhýbám.
To je důvod, proč se zatím W8 vyhýbám.
No jo, ale je zvlastni, ze kdyz vypnu treba Skype, Operu, Firefox apod., tak se to normalne uspi a to mam AV i FW zapnuty. Na dalsich PC, kde mam w8 je vse v pohode a je tam taky Comodo i AV. Problem dela jen ten 1 PC.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”