Jak jste přišli k PC-Help ?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak jste přišli k PC-Help ?
Už ani nevím, asi sem něco hledal...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Já šel takhle večer tím naším malým městečkem asi na pivo a potkal jsem krásnou holku s krásnejma prsama, v bílým tričku a na tom tričku mělo logo PC-Help!
A tak zvědavost zvítězila.
A tak zvědavost zvítězila.
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit : Manželka Ltb ?

-
- Pohlaví:
Tak to fakt nevím, možná, ale přece jen je to sem kus cesty 

Blue: Kdo by se nepídil, co je ta slečna zač..
Já na PC-Help přišel kvůli zavirovanému PC. Kamarád mi kdysi doporučil právě toto fórum, že místní virobijci si s tím poradí. Od té doby jsem tu zůstal a jiné nenavštěvuji..

Já na PC-Help přišel kvůli zavirovanému PC. Kamarád mi kdysi doporučil právě toto fórum, že místní virobijci si s tím poradí. Od té doby jsem tu zůstal a jiné nenavštěvuji..

Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
díky jeziskovi1 z MinecraftBoxu, sestavoval u vás pc a pak vás doporučil na fb :)
Já díky kámošovi. dělali jsme hijackthis a já byl chvíli neaktivní a asi po roce jsem se začal snažit pomáhat.
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Začínal jsem jako rádce v HJT a zaučoval mě fredik a baron
můj úplně první příspěvek
můj úplně první příspěvek
10 Zář 2006, 16:21
já používám spyware terminatora.perfektní program.v češtině,aktualizace každý den a má i rezidentní kontrolu a hlavně je free.najde toho hodně i to co třeba nenajde spyware doctor.pokud máš zájem tak tady je:http://www.spywareterminator.com/
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Tak tedy vážně.
Já v té době byl na jnp jako Ferda a hledal jsem jak integrovat SP3 do Win, ale jistý si tím nejsem a hledat to nebudu.
Tady se mne ujal Mijaja a trpělivě i mi s ostatními kamarády radil.
No a zjistil jsem, že se pořád mám co učit a tak se s různými úspěchy učím.
Já v té době byl na jnp jako Ferda a hledal jsem jak integrovat SP3 do Win, ale jistý si tím nejsem a hledat to nebudu.
Tady se mne ujal Mijaja a trpělivě i mi s ostatními kamarády radil.
No a zjistil jsem, že se pořád mám co učit a tak se s různými úspěchy učím.

- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím,
Jako vetšina lidí, google najde až, až dost. Samosebou jako spravný fanoušek pc-helpu jsem doporučil svým přátelům se obrátit přímo na toto fórum. A moje hodnocení by bylo na výbornou s plus.
Jako vetšina lidí, google najde až, až dost. Samosebou jako spravný fanoušek pc-helpu jsem doporučil svým přátelům se obrátit přímo na toto fórum. A moje hodnocení by bylo na výbornou s plus.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Hledal jsem něco o PC na googlu, našel tuto stránku, zaregistroval a začal spamovat
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na Seznamu. Potřeboval jsem odstranit vir. Měl jsem odkaz na viry a sem. Tady to mělo lepší vzhled a mijaja měl trpělivost a Fredík také :-)
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”