Ahoj,
asi je to nějaká triviálnost, ale já si prostě nevím rady.
Pro začátek - mám XP, zvukovou kartu Sound Blaster Audigy a ještě integrovano zvukovku na desce. Reproduktory obyčejné 2.1 do kterých jsou zapojené obyčejné sluchátka s mikrofonem.
Problém je v tom, že když s někým mluvím po Skypu, a pustím nějaký zvuk, at už film, hudbu nebo jen zahraje systémový zvuk, tak to druhá strana slyší. Vždycky, jakýkoliv přehrávač. Zkoušel jsem si hrát s nastavením, ale nic, pořád stejně. Zkoušel jsem obě zvukovky v počítači, ale u jedné mi nějak záhadně nejde mikrofon, jinak se to ale chová stejně (i tam kde nejde mikrofon když pustím hudbu tak to sruhá strana slyší). Zkoušel jsem i kombinovat mikrofon a zvuk každé z jiné zvukovky ale stejný výsledek. Vrtá mi to hlavou, protože v nastavení jsem se nijak nehrabal, nic neinstaloval a včera to fungovalo vpořádku.
Prosím, může mi někdo pomoct pochopit jak to funguje a případně jak by to mělo být nastavené? Jde mi o to, abych mohl s někým zárovn mluvit po skypu, a zároven mohl mít puštěnou hudbu či film bez toho aniž by to druhá strana na skypu slyšela. A taky teda poradit v čem může být problém.
Děkuji!
Při přehrávání blbne zvuk - vždy jde do mikrofonu
Re: Při přehrávání blbne zvuk - vždy jde do mikrofonu
Bohužel pořád stejné. Zkoušel jsem v tom Realteku ztlumit ten směšovač, vnější zdroj a cd, ale chová se to stejně. Nebo snad je to trochu tišíí. Mikrofon se mi nechytá, zkoušel jsem to i s vypnutým mikrofonem. Tak nevím...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli ten zvuk pouštíš přes reproduktory (nenapsal jsi!), tak se nediv. Mikrofon bere všechny zvuky z okolí, tedy i tu hudbu!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ne, je to tak, že mám reptoduktory, které jsou vypnuté, ale je v nich konektor na sluchátka a mikrofon, takže mám vše přes sluchátka, reproduktory tak fungují jen jako prodloužení kabelu. Mikrofon mi zvuk určitě nechytá, zkoušeno i s vypnutým mikrofonem.
-
- Pohlaví:
Je to v tom směšovači - vypnout!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 2046
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 17:34
-
-
- 3
- 1905
-
od atari
10 zář 2025 11:30
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6443
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 6179
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 12295
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”