Zdravím, jelikož mi nešel mikrofon (jen na tomto pc), rozhodl jsem se, že přeinstaluju ovladače u zvukové karty. Odinstaloval jsem to z ovládacích panelů a poté stáhl několik ovladačů z netu, ale nic z toho nejde nainstalovat. Použil jsem i program "Drive genius" a tam mi to napsalo, že to nepodporuje můj operační systém. Projel jsem snad celý google, včetně stránek výrobce a vše co jsem stáhl, nešlo nainstalovat.
Mám windows xp.
Dokázali byste mi nějak poradit? Jedná se o SoundMax HD Audio.
Nepodařilo se mi reinstalovat zvukovku. Ovladače nejdou *
Nepodařilo se mi reinstalovat zvukovku. Ovladače nejdou *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 28 pro 2012 10:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém se zvukovkou“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém se zvukovkou“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Re: Problém se zvukovkou
Mám ten samý problé ale mám SoundMax Digital Audio a nejde mi mikrofon zkus se přesvědčit zda ti funguje v pc ta díra na ten mic.. nebo ho máš naa USB?
Nemám ho na USB..ale momentálně spíš řešim problém ten, že jsem odinstaloval ovladače a jelikož mi nejde nainstalovat nic, tak mi vůbec nejde zvuk. Vše co jsem stáhl, tak mi píše, že není podporován OS nebo HW. Asi budu muset přeinstalovat celý WIN :/
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Dej sem typ základní desky a ovladač určitě najdeme. Pokud máš zvukovku jinou, než integrovanou (PCI) dej sem typ zvukovky. To cos zatím napsal (Soundmax Digital Audio) nemusí stačit!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9440
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
- 14
- 3741
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4936
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3055
-
od petr22