Vypadlá součástka Vyřešeno
Vypadlá součástka
Ahojky,při vysávání PC mi vypadla součástka a teď je problém se zobrazením.Můžete mi prosím poradit kam s ní?Moc děkuji
Re: Vypadlá součástka
jelikož je fotka celkem rozmataná,tak si netroufám říct co to je
Hrome zase jeden takovej co jde vysavačem na PC, se divím že vůbec ten comp běží. Asi nic neříkající statická elektřina, co takhle vyfoukat a opatrně odstranit prach antistatickým štětečkem. Neuškodí ani vzduch ve spreji, a k tomu obrázku rozmazanému není to součástka ale obyčejný jumper, neboli propojka. Kterou jsi zřejmě tvým počinem s vysavačem odněkud odstranil.
Já vůbec nevidím jak ta fotka vypadá protože jak jsem psala obrazovka je děsná a skoro nic není vidět:-(((Jen místo té součástky nějaký černý flek:-((Když mi to vypadlo tak mi to zahlásilo že je problém se zobrazením a ať restartuji systém.Nevím jak fotku vložit lépe:-((Omlouvám se!Součástka má tvar U a je spojena úzkým plastem a ty konce jsou dost ostré.Vypadá to že se to má někam zapíchnout:-(
-
- Pohlaví:
Co je to za hloupost lézt do PC s vysavačem! Jaký je problém se zobrazením?
To není jumper, to je držák chladiče chipsetu.
Musíš to mikropájkou připájet zpět.
Musíš to mikropájkou připájet zpět.
Just Fucking Google It!
Prostě jsem bláznivá ženská a ještě k tomu blond:-)))Je to cele hrozně velký a všude takové barevné fleky.Třeba dolní lišta není modrá ale zelená a místo postavy na fotce je jen černý flek:-(((
jestli to ale je držák chaldiče chipsetu,tak proč potom máš problémy s grafikou?
-
- Pohlaví:
Pokud je to opravdu ten držák chladiče, potom se chipset přehřívá. Více bych to nepouštěl a běžel do servisu, než něco shoří!
P.S. Bloncky jsou fajn. :-) Ale s vysavačem se do PC fakt neleze!!!
Už to vidím. Tedy servis anebo šikovnej chlap!
P.S. Bloncky jsou fajn. :-) Ale s vysavačem se do PC fakt neleze!!!
Už to vidím. Tedy servis anebo šikovnej chlap!
Tím vysavačem toho mohla zničit víc než jen vytáhnout to očko.
Just Fucking Google It!
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”