Tak na to že nenastal kýžený konec roku, tak mě teda odcházejí různé věci do pověstného křemíkového nebe. Před štědrým dnem, spíš o trošku dřív ale to neí podstatné umřela tiskárna. Takže se zabydlela na jejím mýstě nová o třídu lepší než ta stará, nu aby toho nebylo málo tak včera umřel LCD monitor. Tak jsem sedl do auta a vyrazil koupit jiný, do konce starého roku zbívá cca 57 hod. Tak doufám že se nic tak zásadního nestane, a již zbytek roku přečkám bez úhony já má rodina a zbytek elektroniky.
Takže vše nejlepší v tom novém roce PF2013, přeji tomuto fóru vše nej.
Brutální konec roku 2012
Re: Brutální konec roku 2012
Nenadělil sis tu tiskárnu a monitor před dvouma/třema rokama k vánocům? By jim tím pádem končila záruční doba, takže by to tomu odpovídalo..
Just Fucking Google It!
Dnes jsem četl, pokud do března 2013 nebude zvolen nový prezident, Klausovo pravomoce přebírají Modré Straky Nečas a Němcová. Takže apokalypsa ČR může přijít v březnu...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Apokalypsa jen pro lidi, co mají obě ruce dozadu
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Apokalypsa jen pro lidi, co mají obě ruce dozadu
Tohle si my, kteří pamatujeme jak to vypadalo před rozkradením opravdu nemyslíme. A pokud to vypadá jako obhajoba komunistů, potom je to jenom zdání.
Já si za trestné činy proti republice odseděl 7 let v Jáchymově a nemám nejmenší důvod je obhajovat, ale fakta jsou fakta!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2672
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 16:12