Reinstalace Windows 7.
Reinstalace Windows 7.
Zdravím tu všechny vlastním notebook HP 620 a je pomalej.Tak chcu přeinstalovat windows.Cd ktomu nemám.Je to pry nějak uložene na hdd.Netuším kde to najdu.Prosím o rády přijimám všechny názory.Předem díky a s pozdravem Kibler
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Reinstalace Windows 7.
POkud byl laptop zakoupen s OS, tak je možné vytvořit pomocí HP programu záložní DVD s instalací systému, tak jak vypadal při prvním zapnutí. Určitě hledej v nabídce Start HP Recovery Manager. Pomocí toho vypálíš cca 4 DVD, ze kterých potom nabootuješ,
Druhá možnost je obnova přímo z disku po startu laptopu (tuším že klávesa F10?), ale to moc nedoporučuju. Když se něco nepovede, není šance jak to napravit.
Druhá možnost je obnova přímo z disku po startu laptopu (tuším že klávesa F10?), ale to moc nedoporučuju. Když se něco nepovede, není šance jak to napravit.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
No jeden znamej to dělál bez toho vypalení a povedlo se mu to .Ale známej už nežije tak jsem to musel napsát sem.Já nebyl doma jak on to dělál takže nevím no.Asi bych to risknul přes to F10
opakovane mackej f10. Pokud to nepujde,tak f12. Dale zvol radek-vratit pc do tovarniho nastaveni.
A z vás už to někdo skoušel ?
Počítej ale s tím, že přijdeš o všechna data na disku.
Já to nezkoušel, tuhle obnovu nepoužívám, ale funguje to tak, že všechno co si měl při koupi počítače v notebooku máš uložený na skrytým oddílu, a když tu obnovu zapneš, tak se ti celej disk zformátuje a nakopíruje se na něj to co máš v tom oddílu. Žádná věda.
Já to nezkoušel, tuhle obnovu nepoužívám, ale funguje to tak, že všechno co si měl při koupi počítače v notebooku máš uložený na skrytým oddílu, a když tu obnovu zapneš, tak se ti celej disk zformátuje a nakopíruje se na něj to co máš v tom oddílu. Žádná věda.
Just Fucking Google It!
jak rika tux + odzkouseno
Okej tak díky moc pak napišu jak se to povedlo....
K pc jsem se dostal až teď přes F10 mi najedou biosy a f12 network boot takže co stím ?
-
- Pohlaví:
Pokud je to HP, pak jsem našel toto:
http://info.mironet.cz/7-vyhod-mironetu ... oteboocich
Při prvním spuštění je možné vytvořit zálohu.Provede se standardně na 13ks CD nebo 3ks DVD.Recovery CD/DVD je také možné vytvořit kdykoliv později avšak nesmíte si zrušit skrytou partition a vytvoření CD/DVD je možno pouze jedenkrát.
http://info.mironet.cz/7-vyhod-mironetu ... oteboocich
CD ktomu nemám....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2150
-