Zdar,
Chystám se přeinstalovat Windows, ale potřebuju si někam schovat cca 50gb dat, ptám se teda, jak má udělat to abych rozdělil 250gb disk na 180gb a 70gb a na tu 180gb část bych nainstaloval Windows. Předem díky za odpovědi
(Windows XP)
Rozdělení HDD
Re: Rozdělení HDD
Já používám acronis disk něco a paragon disk manager. Jestli chceš rozdělit disk tak kde nejsou data, můžeš o ne přijít. V těch programech je to hračka. Já kdysi koupil 320GB a rozdělil na několik oddílu. Nejdřív smazal jeden oddíl co byl z výroby, pak postupne dal vytvořit postupne nový oddíly a pak uložil změny. Nastartovano jsem měl ale z jiného. Změny mi nesli udělat když jsem z něho startoval.
Musíš mít na disku těch 70GB volnejch (ideálně ještě víc).
Otevřeš správce disků, stávající oddíl změnšíš (změnit svazek), a na volným místě vytvoříš novej. Ten pak naformátuj, přiřaď mu písmeno, jestli se nepřiřadí samo, a oddíl je připravenej k použití.
Otevřeš správce disků, stávající oddíl změnšíš (změnit svazek), a na volným místě vytvoříš novej. Ten pak naformátuj, přiřaď mu písmeno, jestli se nepřiřadí samo, a oddíl je připravenej k použití.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Jo on má XP, to jsem přehlídnul.
Tak to potom jedině EASEUS Partition Master, postup je stejnej, zmenšíš oddíl, a na uvolněný místo vytvoříš novej.
Existuje spousta programů, ale tenhle je free a za jeho funkčnost ručim, sám ho používám.
Tak to potom jedině EASEUS Partition Master, postup je stejnej, zmenšíš oddíl, a na uvolněný místo vytvoříš novej.
Existuje spousta programů, ale tenhle je free a za jeho funkčnost ručim, sám ho používám.
Just Fucking Google It!
Díky za odpovědi, dnes večer to zkusim.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 5072
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-