Dobrý den!
Mám problém, na notebooku mám Windows 8 ale jelikož nemůžu pro mojí grafickou kartu najít grafický ovladač tak se nedá prostě hrát,koukat na videa nic protože mi každou minutu počítač zamrzne.
Dnes jsem se rozhodl že přeinstaluji na Windows 7 ale mám problém.
Mám prasklý displey ,prost ětam mám velkého pavouka a přes to se nedá koukat,černo bílo růžové pruhy ,na štěstí mám monitor extérní takže ntb používat můžu. Ptám se Vás je nějaká možnost nějak nastavit aby se při zapnutí pc automaticky notebook napojil na extérní monitor takže bych mohl přeinstalovat notebook? Děkuji za rady !
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Pro 2012 13:36) ---
Jo a screen: http://www.img.tpx.cz/uploads/WP_000017.jpg
Instalace Windows 7 problém Vyřešeno
Re: Instalace Windows 7 problém
Co když notebook zavřeš? Monitor se nerozsvítí?
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
A to není možné ten monitor zapnout klávesami?
tux ne.
Blue Spirit: nevím jak
Blue Spirit: nevím jak

-
- Pohlaví:
Tak to já také ne, ale nedávno jsem se zde na to ptal jak je to u Dell.
Koukni na klávesnici, tlačítka F1-F12. Na jedné bude možná zobrazen monitor, případně je tam napsáno něco jako CRT/LCD.
Potom stiskneš současně klávesu Fn+F8 /např./ a přepne se ti to na druhý monitor.
Edit: u HP je to prý Fn+F4
Koukni na klávesnici, tlačítka F1-F12. Na jedné bude možná zobrazen monitor, případně je tam napsáno něco jako CRT/LCD.
Potom stiskneš současně klávesu Fn+F8 /např./ a přepne se ti to na druhý monitor.
Edit: u HP je to prý Fn+F4
No já to zkoušel to FN F4 při zapínání - neúspěšné. Ve windowsu mi to jde,při zapínání ne.
-
- Pohlaví:
To F4 byl příklad, já nevím co máš za nb. U Dell je to zase Fn+F8. A při jakém zapínání? Proste zapneš notebook a potom stiskneš ty dvě klávesy na přepnutí monitoru.
No vždyť to řikam. Nejde. Hele teď jsem šel do správce zařízení a klikl pravym na můj ovladač a dal aktualizovat ovladače,prej mi to zaktualizovalo a předtím jsem ještě něco stáhl takže je možný že nebudu muset reinstalovat. Zatím to nechám odemklý ,kdyby to zamrzlo tak napíšu. Zatím dík
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kombinací Win + P otevíráš nabídku a pokud vybereš Duplikovat, budeš mít na výstupu stejný signál, jako bys měl na displeji, kdyby fungoval.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Vím že přes winkey + p se to dá přepnout no ale při zapínání ne 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
mmmartin píše:... a pokud vybereš Duplikovat, budeš mít na výstupu stejný signál, jako bys měl na displeji, kdyby fungoval.
Pokud pak vypneš a znovu zapneš, zůstává volba z minula (alespoň u mých W 7 ano).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
lool
Tak se mi to povedlo to z paměti reinstalovat
Nevím sice jak ale povedlo se mi to. Notebook jede,ted jdu nainstalovat ovladače
Thnx

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 8378
-
od lucaso84
Zobrazit poslední příspěvek