Vybíjení notebooku
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Vybíjení notebooku
Dobrý den co mam dělat když se mi vybije notebook tak se vypne než aby normálně spadnul do rezimu spánku a já pak musim strašne dlouho čekat než se zas odzačátku zapne!Kdo by věděl co stim?
Re: Vybíjení notebooku
To je preci spravne - kdyz je vybita baterie, nemuze byt notebook v rezimu spanku, ktery spotrebovava energii
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Mě když se to kdysi vybijelo tak to pred 20% procenty upozornilo ze zaciná být kritický stav baterie!a pri 5 nebo 10% to si nepamatuji psalo že stav baterie je kritický a když se vybil když jsem nestihl dojít pro nabíječku tak pri zapnutí se obejvila černá plocha a tam bylo par radku psani a tam par možností a vždycky jsem si vybral obnovit systém v režimu spánku!A ted mi to nefunuje a když se mi vybije počítač tak zbytečně ztrácim čas zapínáním!
10% na rezim spanku staci (baterie se porad vybiji)
0% se muze pocitac jen vypnout
Rekl bych ze baterie je v takovem stavu, ze proste ten notebook v rezimu spanku uz napajet nedokaze - nejspis to bude chtit novou baterku
0% se muze pocitac jen vypnout
Rekl bych ze baterie je v takovem stavu, ze proste ten notebook v rezimu spanku uz napajet nedokaze - nejspis to bude chtit novou baterku
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
a nevis co stim?
notas mam cca 3roky

Tri roky je bohuzel tak prumerna vydrz baterie, u nekterych HPcek je vyhazujeme uz po roce
V kazdem pripade - i v rezimu spanku se po nejake dobe baterie zcela vybije a notebook uplne vypne (melo by to ale byt nekolik hodin)
V kazdem pripade - i v rezimu spanku se po nejake dobe baterie zcela vybije a notebook uplne vypne (melo by to ale byt nekolik hodin)
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Diky moc za pomoc
tak si asi poridim novou baterku 

Co to kecáš? Notebook se při sedmi procentech hibernuje, a hibernace žádnej zdroj nepotřebuje.
Nedávno tu někdo řešil to samý, koukni.. viewtopic.php?f=62&t=99528
/Tak počkat, to si byl ty, proč sakra zakládáš nový téma?
Nedávno tu někdo řešil to samý, koukni.. viewtopic.php?f=62&t=99528
/Tak počkat, to si byl ty, proč sakra zakládáš nový téma?
Just Fucking Google It!
Rozhodne nekecam - napriklad nase HPcka jsou defaultne nastavena tak genialne, ze se prepnou do rezimu spanku (ne hybernace) a kdyz si toho uzivatel nevsimne, tak se za dva dny baterie vybije tak, ze se musi nabijet akumulator v externi nabijecce a nektere baterie to taky uz nemusi rozchodit, takze jsou na vyhozeni.
Pokud je navic baterie stara, tak tak se to uz ani nestihne vypnout ani hybernovat (nebo jak je to nastaveno), ale driv vypadne napajeni a pri dalsim startu se spusti checkdisk.
Pokud je navic baterie stara, tak tak se to uz ani nestihne vypnout ani hybernovat (nebo jak je to nastaveno), ale driv vypadne napajeni a pri dalsim startu se spusti checkdisk.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr NVMe SSD do notebooku Příloha(y)
od MrVoltz » 01 lis 2024 18:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 2656
-
od MrVoltz