Jak vybrat sluchátka do města do 500 Kč
Jak vybrat sluchátka do města do 500 Kč
Zdravím, sháním si nějaké sluchátka do města v ceně zhruba do 500 Kč. Chtěl bych dobrou izolaci a samozřejmě aby něco vydržely protože všechny sluchátka které jsem měl mi po nějakém roce přestali hrát (přetrhané kontakty). Říkal jsem si že teď by mohla být ta správná chvíle když všude slyším že jsou ty slevy až 70% :). Předem díky.
Re: Jak vybrat sluchátka do města do 500 Kč
http://www.kasa.cz/sluchatka-sony-mdr-z ... =srovnavac zatím je mám 6 měsíců a vpoho
A nějaké důvody proč zrovna tyto?
urcite ty creativ ep 630. Mam je v cernem. Dobra izolace okolnich zvuku. Velmi kvalitni zpracovani. Mam je uz 2 roky a furt jak nove. A to mi ostatni sluchatka vydrzely sotva 3 mesice.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych ven doporučoval KOSS Porta Pro dají se sehnat už i za 725 ale to je kvalita poslech nádherný vyrábějí se už 16 let od 1995 jestli chceš kvalitu za rozumnou cenu tak si přidej a kup si nové KOSSKY mám pět let a pořád jako nové
O těch jsem taky dost uvažoval, jenom se mi moc nelíbí že ta porta pro mi asi vůbec neztlumí okolní zvuky, je to tak?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
právě že ano a dobře lze to nastavit
Mám Creativ ep 630 a jsem také spokojený. Izolace okolního zvuku je skutečně velmi dobrá. Za ty peníze bych jim nevytkl vůbec nic.
KOSS Porta Pro jsem měl možnost vyzkoušet a hrají teda lépe než zmíněné Creative, ale jsou dražší a vůbec nejsou diskrétní při nošení venku, což by mi nevyhovovalo, ale to je každého věc.
To jak izolují okolní zvuk, nevím protože jsem je zkoušel jen v místnosti, kde byl klid.
KOSS Porta Pro jsem měl možnost vyzkoušet a hrají teda lépe než zmíněné Creative, ale jsou dražší a vůbec nejsou diskrétní při nošení venku, což by mi nevyhovovalo, ale to je každého věc.
To jak izolují okolní zvuk, nevím protože jsem je zkoušel jen v místnosti, kde byl klid.
Koss Porta Pro jsem měl a musím říct, že mně osobně nezaujaly, jelikož kabel velmi náchylný na zamotávání, měl jsem 3 kusy a ukaždých se mi zlomil kabel. Izolace okolního zvuku? To určitě ne. Zvuk sice krásný, ale už bych si je znovu nekoupil.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1805
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 2023
-
od Speed_dead
12 říj 2024 21:07
-
-
- 4
- 3808
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2656
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3311
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”