Muzes si s ni delat co chces krome jedne veci - modifikovat jeji software (vcetne firmware) bez povoleni vlastnika autorskych prav. Konkretne v pripade jak PS3, tak XBOXU je to poruseni EULA
"You may not (i) use any unauthorized, illegal, counterfeit, or modified hardware or software in connection with the System Software, including use of tools to bypass, disable, or circumvent any encryption, security, or authentication mechanism for the PS3™ system".
To, ze to delaji temer vsichni neznamena ze to je v souladu se zakonem.
Herní konzole a jejich výkon Vyřešeno
Re: Herní konzole a jejich výkon
Poviem ti to takto :" Autorsky zakon na Slovensku nema hlavu ani patu" Skús si pozriet zákon o pretáčaní kilákov. Pochopíš.
Tam je napriklad problem s jednym suvetim, ktore je tak sformulovane, ze si pokojne mozes pretocit auto (beztrestne, kedze ten stav sa pise do blbo pomenovanej kolonky)
Tam je napriklad problem s jednym suvetim, ktore je tak sformulovane, ze si pokojne mozes pretocit auto (beztrestne, kedze ten stav sa pise do blbo pomenovanej kolonky)
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
Ono tech blbin je vic, treba ten zakon co zakazuje hledani s detektorem - jedinym vysledkem bude, ze ted archeologum uz nikdo nic neodevzda. V tomhle pripade je to bohuzel napsane jednoznaznacne.
Je ovsem jasne, ze v situaci kdy musime propustit z vezeni 7000 lidi protoze se tam nevejdou nejde zavrit temer vsechny majitele konzoli..........
Je ovsem jasne, ze v situaci kdy musime propustit z vezeni 7000 lidi protoze se tam nevejdou nejde zavrit temer vsechny majitele konzoli..........
Nemôžeš zavriet majitelov konzol:
1.nie každý ju má flashnutú
2. nie každý si ju flashol sám-dielo nevykonal majitel ale Flasher, dá sa vyhovorit na nevedemosť a všetko by si tak odniesli flasheri !
Ale zdá sa mi že sme sa vzdiali od témy!
1.nie každý ju má flashnutú
2. nie každý si ju flashol sám-dielo nevykonal majitel ale Flasher, dá sa vyhovorit na nevedemosť a všetko by si tak odniesli flasheri !
Ale zdá sa mi že sme sa vzdiali od témy!
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
ale zas na druhou stranu nato když jsi flashnes xpox či psko aby sis mohl staovat a vypálit hry,přes co to uděláš? přes pc
podle mě je pc daleko lepší už jen v tom že nemusíš flashovat a stahovat a hra,já osobně jsem si vživotě žádnou hru nekoupil,pořád jen stahuju..

Si sa mal kde pochválit-web ktorý nepodporuje warez 
Ja napríklad kupujem len hry ktoré ma naozaj zaujali: Assassins creed -mám všetky, Gta ALL, Star wars -skoro všetky
Hry nestahujem-kamarát ich stahuje a potom ma len pozve aby som ich vyskúšal

Ja napríklad kupujem len hry ktoré ma naozaj zaujali: Assassins creed -mám všetky, Gta ALL, Star wars -skoro všetky
Hry nestahujem-kamarát ich stahuje a potom ma len pozve aby som ich vyskúšal

MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
teď momentalně nic co by jse tohoto webu nedělám,já tady ani warez neřeším nemám důvod,pouze hardware tu řeším,či poradím jiným..je říkam proč mám třeba za batlefield 3 utrácet 1000 korun když ho mám za cca tyden projety a pak už je mi na nic,jo zahraju si ho znova ale po xx měsích.a když to takhle udělám s 10 hrama tak už mám doma 10litru a to si radši 3D monitor,nebo širokouhlý monitor koupím či našlapanou grafiku,procesor,cokoliv..než to vyhodit za 7 dní. takhle to beru.neznám s xxx lidí a mých kamarádu kdo mi řekne koupil sem si hru,ale stáhl sem si hru...
Já mam jedného
Jeho herná zbierka sa pohybuje okolo 900€-22500kč- A kupuje si len občas. Ale niekedy je mi lúto tích vývojárou- makat na hre 2 roky a pritom si ju polovica trhu stiahne lebo nejaký SKIDROW team ju spracuje a vytvorí crack.
Ale pri niektorých hrách sa oplatí kúpit- hlavne fps a sport, niekedy aj MNORPG.

Ale pri niektorých hrách sa oplatí kúpit- hlavne fps a sport, niekedy aj MNORPG.
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
jo má to své výhody to koupit(online-podpora) ale tohle já ještě nidky nepotřeboval,,na online mám steam s cskem a to m istačí,a podporu sem ještě nepotřeboval,musím zaklepat že problémy sem s hrou ještě neměl.
Můžu se zeptat co to je to flashování konzolí? Sám konzoli nemám takže o tom nic nevím.
CPU: Intel Core i5-3350P BOX
GPU: Gigabyte GV-R785OC-1GD
RAM: 4GB
GPU: Gigabyte GV-R785OC-1GD
RAM: 4GB
To je zpusob, jak flashnout - napriklad do firmware DVD mechaniky - neoriginalni firmware, ktery umozni spusteni neautorizovaneho software (tzn vypalene hry). Neni to ale tak jednoduche, ve vetsine pripadu jsou tyhle chyby pomerne rychle opraveny, takze takhle jde spustit jenom neco.
Sony je navic pomerne znama svym pristupem, takze s oblibou podava zaloby na prodejce modchipu, weby kde se tohle resi i zakazniky kteri si modchip objednaji (proste celnici na hranici zabavi celou dodavku a zakaznik jde na Policii podat vysvetleni na co to chtel).
Zastanci tehle uprav se obvykle ohaneji tim, ze lze na komzoli spustit i legalni software, napriklad nainstalovat linux, ale k tomu to prakticky nikdo nepouziva.
Sony je navic pomerne znama svym pristupem, takze s oblibou podava zaloby na prodejce modchipu, weby kde se tohle resi i zakazniky kteri si modchip objednaji (proste celnici na hranici zabavi celou dodavku a zakaznik jde na Policii podat vysvetleni na co to chtel).
Zastanci tehle uprav se obvykle ohaneji tim, ze lze na komzoli spustit i legalni software, napriklad nainstalovat linux, ale k tomu to prakticky nikdo nepouziva.
Právě tvrzení že na PS3 jde spustit Linux použila firma Sony k tomu, aby se do Evropy dovážela ne jako herní konzole, ale jako osobní počítač s mnohem nižší daňovou sazbou, a tím se snížila konečná cena. A pár tisíc lidí si jí jako linuxový počítač pořídilo, dokonce vznikl superpočítač postavený jako cluster z hromady PS3.
Jenže pak to spouštění Linuxu v Sony zatrhli, a přes aktualizace zablokovali i spuštění Linuxu na konzolích kde běžel jen ten a nic jiného, ale přiznat že to celé byl jen obrovský daňový podvod se jim už nechce, stejně tak jako doplatit stovky milionů na clech, penále nepočítaje. Prostě je to prolhaná korporátní mafie.
Je to něco podobného, jako kdyby sis koupil přehrávač DVD se slibem výrobce, že si na něm můžeš prohlížet i svoje fotky z dovolené, které sis sám nafotil a vypálil. Ale po nějakém čase ti to firma na dálku zakáže...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4907
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 17:53