film-.bin? (vyřešeno)

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

weedcolour
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

film-.bin? (vyřešeno)

Příspěvekod weedcolour » 15 kvě 2007 02:44

zdravím,stáhnul jsem si film ,je to soubor bin,nevím čím otevřít?v alcoholu jsem vytvořil image sopuboru ,vznil z toho soubor.dat který mi též nejde otevřít ,tak jsem to vypálil na dvd+rw,takže píše to že soubor dat je jen na čtení tak to asi nebude video.a ještě to dvd nejde smazat. pokud někdo víte jak třeba na ten .bin soubor tak se podělte o zkušenosti.
Naposledy upravil(a) weedcolour dne 15 kvě 2007 13:13, celkem upraveno 3 x.
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 kvě 2007 07:29

POkud je ten film na více souborů je ho třeba nejprve sloučit to umí například Total Comander.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

weedcolour
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: film-.bin?

Příspěvekod weedcolour » 15 kvě 2007 13:08

weedcolour píše:zdravím,stáhnul jsem si film ,je to soubor bin,nevím čím otevřít?v alcoholu jsem vytvořil image sopuboru ,vznil z toho soubor.dat který mi též nejde otevřít ,tak jsem to vypálil na dvd+rw,takže píše to že soubor dat je jen na čtení tak to asi nebude video.a ještě to dvd nejde smazat. pokud někdo víte jak třeba na ten .bin soubor tak se podělte o zkušenosti.

tak ten image zkopíroval-změnit příponu na-.mpg-otevřel v nero showtime-šlape
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Poškozený film na HD i na záložním HD
    od bod » 12 zář 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw)
    4
    3272
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    14 zář 2024 17:00

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”