Napájení notebooku
Napájení notebooku
Dobrý den nedávno mi vyhořela baterka na notebooku proto jsem koupil novou. Po zapojeni baterky do notebooku se notebook zapne ale ihned vypne a baterka se nenabiji je mozne ze je to tím ze stará baterka měla 10.8v a 2200ma a nova ma 11.1v 4400ma a nabijecka je slabší ? Nebo je mozné ze vyhořelo i něco co baterku nabijí ?
Re: Napájení notebooku
Pokud baterka vyhorela v notebooku tak je pravdepodobne, ze vyhorela az jako dusledek jine zavady, tedy notebook nenabiji.
Tu novou baterii bych vyzkousel v jinem ntb nebo nabit nabijeckou.
Tu novou baterii bych vyzkousel v jinem ntb nebo nabit nabijeckou.
Je mozné ze vyhořel zdroj který do ntb pustil větší dávku a baterka tak vyhořela ? Nemám kde baterku vyzkoušet
Tak vyndej baterku a zapoj nptebook do zásuvky bez baterky přes nabíječku. Pokud to najede tak vím že je problém v baterce 

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Notebook bez baterky vůbec nenajde
Aha tak to je problém. Mě to tak jede normálně 

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
No to je
takže ? 

- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jak ta baterka "vyhořela"? Mě se zdá, že spíš s sebou vzala něco na základní desce v obvodech napájení a tedy závada bude asi vážnější. Viděl bych to na konzultaci se servisem a pak zvážení, co se vyplatí.
Ještě zkus změřit, co Ti leze ven ze zdroje, jaké napětí.
Ještě zkus změřit, co Ti leze ven ze zdroje, jaké napětí.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
marablind,zájdi do najbližšieho servisu nech Ti skontrolujú notebook. Neskúšaj (ak nabehne notebook) "obnovu windows" a iné rady akých je na nete tisíce.... Je možné, že máš skrat na doske (batéria=vstup na dosku) notebooku. V servise zistia problém a podľa výšky poškodenia a opravy uvidíš čo dalej.
samael.35
To ze vyhořela baterka jsem zjistil tak ze se na ni úplne stavil plast, seskvaril
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to tomu notebooku určitě neprospělo a budeš rád, když bude opravitelný. Navrhuji znovu servis!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A není mozné ze vykdratovala nabijecka a ta se sebou vzala i baterku ? Zjišťoval jsem kolik V z na ijecky leze ale ukazovalo mi to 0 ale nejsem si jisty jestli jsem měřil správně konektor mi do toho nešel strčit jelikož to ma malinkej konektor
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4679
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 18:07
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3313
-
od petr22
14 led 2025 22:40
-
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4153
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-
-
- 3
- 2239
-
od Villentretenmerth