nastavení zvuku ve win7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

udo144
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

nastavení zvuku ve win7

Příspěvekod udo144 » 03 led 2013 20:20

prosím poradí někdo jak nastavit zvuk do sluchátek s mikrofonem na notebooku. Proti třeba win XP je to ve win7 nesrozumitelná příšernost a už se z toho asi po...ru. Zapojil jsem sluchátka s mikrofonem do příslušných zdířek na notebooku pro použití se Skype, ale bohužel nic nefungovalo. Začal jsem nastavovat, ale marně: jednou nešel mikrofon, pak sluchátka, potom zas reproduktory v notebooku, potom při mluvení do mikrofonu byla "ozvěna" v reproduktorech atd...Po vytažení konektorů ze zdířek notebook píská ....Vše je očividně funkční, podle mě to chce jen dobře nastavit a já nevím jak. Díky za pomoc.

Reklama
Perkonte
Level 2
Level 2
Stav:

Re: nastavení zvuku ve win7

Příspěvekod Perkonte » 03 led 2013 22:20

dej si nastavení zvuk a tam si dej vyhledat zařízení najdi si to připojené a dej aktualizovat (win7 si najde aktualizace sam)

udo144
nováček
Stav:

Re: nastavení zvuku ve win7

Příspěvekod udo144 » 04 led 2013 10:08

notebook je starý asi rok a nepředpokládám, že by nebyly funkční ovladače pro obyčejná sluchátka s mikrofonem, navíc jsem při nastavování dosáhl toho že to už vše (s malými kosmetickými nedostatky) fungovalo, ale těch parametrů je tam k nastavení příliš až je to, podle mého názoru, pro méně zběhlého uživatele zbytečné. Při "vylepšování" jsem zase ale došel k tomu, že se to rozhodilo a teď to při odpojení konektorů různě píská. Když spustím test reproduktorů tak se zvuk přehraje, ale na konci se ozve nějaký šum. Prostě to dělá dojem, že tomu moc nechybí, jen to chce někde něco příznivěji naladit, aby to spolu nekolidovalo nebo tak něco. Může to být můj subjektivní dojem a proto se ptám tady - u odborníků.

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2013 18:33) ---

ovladačema to není jsou aktuální. Nelze dostat zvuk do sluchátek a navíc jakmile sáhnu do nastavení začne po vytažení konektoru od mikrofonu počítač silně pískat z reproduktorů a pomůže pouze bod obnovení. Zvuk ve sluchátkách je pouze při nastavení 5.1 při testu boční dvojice, ale zvuk je o dost slabší než u předních repro.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”