Sekání zvuku u Notebooku
Re: Sekání zvuku u Notebooku
Tak vyzkoušej jít mimo dům z notebookem
nebo třeba k nějakému kamarádovy nebo jak jsem říkal zkus vyměnit Zvukovku nebo jí dej do jiného Notebooku.

Zvukovka je integrovaná, to jen tak nevyměním :-) a NTB je v záruce, takže se v tom hrabat nechci. Jen se snažím najít jinou cestu, než servis, kde se bojím, že nepomůžou.
Ajo tak to promiň na to sem zapoměl zkus jít mimo Dům z Notebookem nebo vyhoď jističe a zkus spustit zvuk na tom Notebooku.
Nebo počkat jede ti blbě zvuk i na jiných zařízeních jako třeba Televize,Radio atd.. ?
Nebo počkat jede ti blbě zvuk i na jiných zařízeních jako třeba Televize,Radio atd.. ?
Ne, TV, rádio a dva stolní PC naprosto OK.
Tak jediný co mě napadá je jít mimo Dům nebo vyhodit ty jističe nebo jestli máte v rodině nějakého eletrikáře nebo mechanika tak ať se vám na to podívá jinak zkusit napřed hodit do servisu a když bude vše OK tak si pak zavolat nějakého Eletrikáře domů aby se vám podíval na celý obvod domu.
Měl jsem podobný problém ale nám to dělalo u TV a u Rádia tak nám něco jen známý jednoho člena z naší rodiny nám něco vyměňoval na půdě a pak bylo vše ok ale nevím jestli mám pravdu já se moc v Elektřině nevyznám.
Kdyžtak počkej jestli ti neodepíše nějaký zkušený Moderátor nebo nějaký Profík. jinak to zkus hodit do servisu nebo co píšu vyhodit ty jističe..
Měl jsem podobný problém ale nám to dělalo u TV a u Rádia tak nám něco jen známý jednoho člena z naší rodiny nám něco vyměňoval na půdě a pak bylo vše ok ale nevím jestli mám pravdu já se moc v Elektřině nevyznám.
Kdyžtak počkej jestli ti neodepíše nějaký zkušený Moderátor nebo nějaký Profík. jinak to zkus hodit do servisu nebo co píšu vyhodit ty jističe..
Testoval jsem na Ubuntu, tam k sekání nedošlo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3283
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57