PLS HELP ! REALTEK AC97

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

djmalda
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

PLS HELP ! REALTEK AC97

Příspěvekod djmalda » 15 kvě 2007 08:32

cau , mam takovej trochu vetsi problem , z niceho nic me najednou spadl PC , tak jsem ho znova spustil a vse bylo OK ale jak jsem si chtel pustit nejakou hudbu , tak me to hlasilo klasickej error ze nemam zadny zvukovy zarizeni , tak jsem si stahl driver ( Realtek AC97 4.00 for XP) ... hned jak jsem restartoval kompl bylo vse ok . Vecer jsem PC vypl a rano zase zapl a naskocila me zase ta ***** hlaska !! :mad: To uz me jako docela dostalo ! tak jsem znova nainstaloval driver a myslel ze to bude zase v pohode , ale ted uz me proste vubec nenabehla ! newim co s tim , ani ve spravce zarizeni ji nemuzu najit , stve me to ! mimochodem mam integrovanou zvukovku REALTEK AC97 ....
Kdyby nahodou nekdo vedel co s tím , tak prosim napiste ,,,, diky moc !!
Přílohy
pc-help spravce.JPG
Spravce zarizeni

Reklama
Sender
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Sender » 15 kvě 2007 09:28

Zdá se že tam ten ovladač AC 97 není nainstalován.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 kvě 2007 10:00

Pokud není nainstalován ovladač a Správce zařízení vidí mělo by se ti ve správci ukazovat naznámé zařízení s otazníkem. POkud to tak máš klik na něj pravým V rolně by mělo být vyhledat změny HW nebo tak něco zkus jestli ti to ten ovladač najde.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

djmalda
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod djmalda » 15 kvě 2007 12:48

hmm tak ve spravci zarizeni nemam nic .... vubec nikde neni psany ze by muj kompl mel zvukovku ! :evil: :mad: ! A to uz jsem stahl asi 5 ruznych ovladacu na moji zvukovou kartu ... uz si s tim newim rady ! :-(

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 kvě 2007 13:21

Jediné co mi napadá pokud karta není integrovaná že je vypadlá ze slotu nebo jsou zoxidované doteky v tom případě při vypnutém PC několikrát vyjmout a zastrčit 1) ošoupání doteků 2)několikerém zastrčení už poznáš jestli si sedla. Při této operaci pozor na statickou elektřinu hezky se vybij o radiátor nebo kolík zásuvky.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 15 kvě 2007 15:37

Jan Pašek píše:Jediné co mi napadá pokud karta není integrovaná že je vypadlá ze slotu nebo jsou zoxidované doteky v tom případě při vypnutém PC několikrát vyjmout a zastrčit 1) ošoupání doteků 2)několikerém zastrčení už poznáš jestli si sedla. Při této operaci pozor na statickou elektřinu hezky se vybij o radiátor nebo kolík zásuvky.

Pokud dobře čtu je integrovaná...

Podívej se do BIOSu zda není zakázaná...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

djmalda
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod djmalda » 15 kvě 2007 15:56

ne v biosu neni zakazana , asi to vyresim formatem....

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 15 kvě 2007 19:06

Ehmm s tím avatarem by ses měl trochu krotit...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 kvě 2007 20:49

K řešenému problému bohužel žádné nápady Sorry.
K Avataru prosím zmenšit na přijatelnou úroveň až budeme obrázkový časopis bude tato velikost žádaná nyní nikoli.

PS By Moderator or Site admin: Chlapci jak máme nastaveno omezení velikosti avataru že je možné sem nahrát takovou krávu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 15 kvě 2007 21:23

extrémně velký avatar odebrán, djmalda: nepoužívej prosím extrémně velké avatary, výrazně to narušuje přehlednost fóra, díky

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 04 zář 2007 16:22

Když už jste utekli od tématu a bavíte se o avataru. Je zde zakázáno používat animované avatary? Je to jen pro "vyvolené" ?
Jde mi o to, že jsem si tam dnes dal taková pěkná zlatá ozubená točící se kolečka no a za pár hodin se už netočila ...
Buď mi to někdo upravil, aby to nebyla animace nebo že bych je málo naolejoval a zadrhli se? :lol:

Musel jsem je tam nahrát znovu.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 04 zář 2007 17:39

Zpět na “Problémy s hardwarem”