Referát ze základů elektrotechniky - akumulátor v mobilu.
Re: Referát ze základů elektrotechniky - akumulátor v mobilu
Zajímavé, tento obor nestuduji, nemám s ním žádné zkušenosti a přece to najít dokážu.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Ale jo. Už jsem tomu trochu porozuměl. Jen nevím, co mám napsat k té konstrukci: Pevná? Do kulata...
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- Pohlaví:
A čemu nerozumíš. Zadání je jasné a vše co potřebuješ najdeš na Google. Je tam nějaká nejasná otázka? Konstrukce je třeba klasická, výsuvná, Véčko, s klávesnicí.
Dotykové
Klasické
Outdoorové/Odolné
Vyklápěcí (véčko)
Výsuvné
Aha, děkuji lidičky. Moc jste mi zatím pomohli. Potom ještě napíšu, kdybych něco potřeboval.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ak ste sa to este neucili, tak po vas nemoze profak chciet aby ste z toho robili referat, to da rozum. Ak s vami profak temu preberal a ty si to nepochopil, pretoze si sa namiesto sustredenia na temu bavil, to je ina vec.
Skoc za profakom nech ti to vysvetli este raz. Bohuzial nieje moc vhodne si mysiet ze to bude zadarmo.
Konzultovat s profakom je najvhodnejsia vec, pretoze on moze mysliet nieco ine ako ty a to co ty spravis moze byt spatne, cim sa moze stat, ze dostanes aj spatnu znamku za vela namahy. To moze byt na pepku.
Skoc za profakom nech ti to vysvetli este raz. Bohuzial nieje moc vhodne si mysiet ze to bude zadarmo.
Konzultovat s profakom je najvhodnejsia vec, pretoze on moze mysliet nieco ine ako ty a to co ty spravis moze byt spatne, cim sa moze stat, ze dostanes aj spatnu znamku za vela namahy. To moze byt na pepku.
Taky máš fotky.Snad pomůže.Kdybs chtěl,popíšu kde bylo co.
http://uloz.to/xpgTiYE/s50fotky-rar
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2013 12:49) ---
Akumulátor je 3,6V 650mAh
http://uloz.to/xpgTiYE/s50fotky-rar
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2013 12:49) ---
Akumulátor je 3,6V 650mAh
-
- Pohlaví:
Ahoj,
jedná se o klasickou Li-On baterii. Možná se moje představa bude lišit od tvé, ale:
Baterie má určitou kapacitu (např. 1000 mAh). Většina mobilů (ale i jiných zařízení) se vypíná při napětí baterie 3,2V. Máš tedy rozpětí 4,2 - 3,2 V. Nejjednodušší by bylo aku změřit nějakou sofistikovanou nabíječkou - např. http://www.progressiverc.com/icharger-106b.html
Taková nabíječka má i USB port a data můžeš dát do excelu a pak vytvořit graf. Vybíjení by bylo poněkud složitější, tento nabíječ by se musel připojit na aku a nechat v režimu monitoringu. Pak stačí třeba hodinu nechat mobil v pohotovosti a 10 minut v hovoru a z kapacity potom dopočítat ideální výdrž. Jinak můžeš postupovat tak, že budeš měřit pokles napětí baterie (třeba každou hodinu) a to zanést do grafu, totéž např. při nabíjení, zde bude interval kratší, protože Lionům stačí většinou něco kolem hodiny na plné nabití.
jedná se o klasickou Li-On baterii. Možná se moje představa bude lišit od tvé, ale:
Baterie má určitou kapacitu (např. 1000 mAh). Většina mobilů (ale i jiných zařízení) se vypíná při napětí baterie 3,2V. Máš tedy rozpětí 4,2 - 3,2 V. Nejjednodušší by bylo aku změřit nějakou sofistikovanou nabíječkou - např. http://www.progressiverc.com/icharger-106b.html
Taková nabíječka má i USB port a data můžeš dát do excelu a pak vytvořit graf. Vybíjení by bylo poněkud složitější, tento nabíječ by se musel připojit na aku a nechat v režimu monitoringu. Pak stačí třeba hodinu nechat mobil v pohotovosti a 10 minut v hovoru a z kapacity potom dopočítat ideální výdrž. Jinak můžeš postupovat tak, že budeš měřit pokles napětí baterie (třeba každou hodinu) a to zanést do grafu, totéž např. při nabíjení, zde bude interval kratší, protože Lionům stačí většinou něco kolem hodiny na plné nabití.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S androidem to jde i bez speciálních nabíječek pomocí battery monitor widget. Zakresluje to spotřebu v mA nebo mW, případně napětí baterie v mV
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ahoj, můj starý počítač mi to moc neulehčuje. Již 3x mi naběhla BSOD
(ale dá se to přežít). Jinak: Všechno potřebné jsem již našel. Moc Vám děkuji. :-) Ještě bych ale potřeboval jednu věc. Graf nabíjení. Všude je graf vybíjení. Ale já potřebuji nabíjení.

Blue Spirit: Ono je to ale u každé baterie jiné, ne?
Ten počítač mi síří. Už jsem to chtěl uložit a zase BSOD.
Ten počítač mi síří. Už jsem to chtěl uložit a zase BSOD.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10416
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5715
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4247
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3227
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2556
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”