Dobry den všem ,mám problémy se SKYPE
Nejdřív když jsem chtěl volats videohorem dal jsem vytáčet a jakmile mi to druha strana chtela zvednout hovor automaticky spadl.
Když volala druha strana mě videohovor se uskuteční ja ji vidím ale oni mě ne.Piše mi to ať vypnu program který používá kameru, ale přitom žadný nemám.
Když jsem vytáčel tak jsem se v okenku viděl normálně ale jak doslo ke spojení tak obraz zmizel.Počítač jsem celý přeinstaloval a dělá mi to stejně.
Tak jsem si stáhl ještě ovladače na kameru a co se nestalo kamera už nejde vůbec.WebCameru mam GENIUS facecam 310.
Možná že se mi stahli ovladače na jinou Genius facecam i-look 310.Jak a kde ty ovladače smažu???Aby mi aspon šla kamera a dá se vyřešit ten skype ???
Starší verze??To jsem nezkoušel dík za pomoc
Skype - nefunkcni kamera padani hovoru Vyřešeno
Re: Skype - nefunkcni kamera padani hovoru
Pokud nejsi vidět pak máš asi špatné ovladače.
Odstraníš je ve správci zařízení.
Jaký máš OS, a četl sis návod k té webce?
(v nějaké recenzi bylo dokonce popsáno, že ji nerozchodily pod win XP, pokud se jedná o tuto > GENIUS VideoCam i-Look 310)
Odstraníš je ve správci zařízení.
Jaký máš OS, a četl sis návod k té webce?
(v nějaké recenzi bylo dokonce popsáno, že ji nerozchodily pod win XP, pokud se jedná o tuto > GENIUS VideoCam i-Look 310)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Tato kamera je Genius Fececam 310.Na skype normalne bezela.Ale ted po preinstalovani WinXP odchozi hovor pri prijmuti na druhe strane spadne.
Kdyz volaji oni me tak videohovor prijmu ale bez meho obrazu jen je vidim oni me ne.Pise mi to at vypnu program ktery by mohl kameru používat ale zadny nemam.
Kdyz volaji oni me tak videohovor prijmu ale bez meho obrazu jen je vidim oni me ne.Pise mi to at vypnu program ktery by mohl kameru používat ale zadny nemam.
Zkus ty ovladače odebrat a nainstalovat odtud > tyhle
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proč zakládáš další téma na stejný dotaz?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A hele hmm, http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=100086&start=12#p757916 , tak pokud už běží tak to zavři / označ vyřešeno.
Tamto jsem uzavrel za vyresený jen ze kamera bezi ale toto tema je na skype a hlasku ze kameru vyuziva jiny program ktery vubec nemam a nic jineho nevyuzivam.
Pri vytaceni hovoru se normalne vidim ze kamera bezí ale jak dojde ke spojeni tak hovor spadne a kdyz hovor prijimam ja tak se nevidim druhou stranu jo a me to pise ze mam vypnout program ktery kameru vyuziva.To znamena ze kamera v tu danou chvili nejdetak jak by mela.
V tamtom tematu se vyresila jen kamera,ktera pred nainstalovanim ovladacu tez bezela ale ten problem dale zustal.
Jinak dekuji vsem za rady na druhem tematu.
Pri vytaceni hovoru se normalne vidim ze kamera bezí ale jak dojde ke spojeni tak hovor spadne a kdyz hovor prijimam ja tak se nevidim druhou stranu jo a me to pise ze mam vypnout program ktery kameru vyuziva.To znamena ze kamera v tu danou chvili nejdetak jak by mela.
V tamtom tematu se vyresila jen kamera,ktera pred nainstalovanim ovladacu tez bezela ale ten problem dale zustal.
Jinak dekuji vsem za rady na druhem tematu.
OK, zkusils ty ovladače?
Něco se píše tady ....
Něco se píše tady ....
Naposledy upravil(a) jaojao dne 06 led 2013 16:30, celkem upraveno 1 x.
zkusim ty tvoje ani jsem si jich nevsim,jsou to ty same co jsem nasel.
Zkusil jsem i preinstalovat Skype za nejaky starsi a porad stejne chyby
Dik anglicky neumim
myslis tohle stahnout??? Download Process Explorer
Myslis nastaveni ve Skype nebo nekde jinde
uz jsem to dal prelozit a louskam co z toho vypadne a co vse mam udelat tak pomalu to budu zkouset
Zkusil jsem i preinstalovat Skype za nejaky starsi a porad stejne chyby
Dik anglicky neumim
myslis tohle stahnout??? Download Process Explorer
Myslis nastaveni ve Skype nebo nekde jinde
uz jsem to dal prelozit a louskam co z toho vypadne a co vse mam udelat tak pomalu to budu zkouset
Naposledy upravil(a) smayl dne 06 led 2013 16:44, celkem upraveno 4 x.
Zkus ten odkaz výše .. (dej si to do překladače google)
Zhruba se tam píše o povypínání programů možných spuštěných s kamerou buď ve správci úloh,
nebo v konfiguraci - msconfig - vypnout příslušné spuštěné programy - po spuštění.
Ještě jsem se koukal, někdo psal, jestli máš v nastavení u kamery, nástroje, možnosti, nastavení videa, skype first.
-------------------
zkoušej
Zhruba se tam píše o povypínání programů možných spuštěných s kamerou buď ve správci úloh,
nebo v konfiguraci - msconfig - vypnout příslušné spuštěné programy - po spuštění.
Ještě jsem se koukal, někdo psal, jestli máš v nastavení u kamery, nástroje, možnosti, nastavení videa, skype first.
-------------------
zkoušej
aha tak to jo....ted uz ta kamera zase nesnima
mam tam napsat i problem s usb sirkou pasma
tak jsem to poslal to nevim co zjisti
uz jsem to poslal jen to jeste doupravim
diky moc za tvuj cas a snahu pomoci takovemu amaterovi jako jsem ja
mam tam napsat i problem s usb sirkou pasma
tak jsem to poslal to nevim co zjisti
uz jsem to poslal jen to jeste doupravim
diky moc za tvuj cas a snahu pomoci takovemu amaterovi jako jsem ja
Naposledy upravil(a) smayl dne 06 led 2013 18:07, celkem upraveno 19 x.
Ok, uvidíme, něco tam je.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Použití mobilních dat při probíhajícím hovoru Příloha(y)
od MK_Vs » 01 říj 2024 10:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 12
- 4944
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 11:20
-
-
-
Whatsapp - omezení příchozích hovorů
od teichmann.ondrej » 23 kvě 2025 13:29 » v Programy ke stažení - 0
- 2779