ahojte chalani...
mam notebook hp compaq presario v6630ea...
a moj problem nastal tym ze som pred vcerom aj vcera dal update windowsu...a potom restartol komp ako mi to vypisovalo...po zapnuti mi nabehol win aj zvucka prihlasovacie okno...prihlasim sa a potom cierna obrazovka s hlaskou
The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.
CS:1224 IP:0171 OP:63 6f 70 79 72 Choose`Close`to terminate the application.
skusal som aj nudzovy rezim aj cez recovery manager-a na bod obnovy - posledne dobre spustenie sys,alebo ako sa to povie...
a nic aj ked som dal bod obnovy a nabehuje mi system zvucka prihlasovacie heslo a potom mi nacitava tak zase cierna obrazovka a toto okno...
poradte mi prosim ako mam postupovat... nechcem formatovat disk mam tam fotky a dokumenty a nerad by som o nich prisiel,ale len aby aspon mi win nabehol do nudzoveho rezimu a tie subory aby som si stiahol na zalohu...
dakujem...
//Ltb:upr nadp
Spustenie win vista sa po update nedari Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: spustenie win vista
Možnost opravy viz: http://support.microsoft.com/kb/2732488/cs
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
dakujem za odpoved.ale ako mam postupovat ked sa nemozem dostat do windowsu na plochu ani do nudzoveho rezimu?
mam ten program stiahnut na usb a potom dat boot z usb-cka?
p.s. mam vistu nie win xp....
mam ten program stiahnut na usb a potom dat boot z usb-cka?
p.s. mam vistu nie win xp....

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obnovení Vist z recovery oddílu nepomohlo?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
nie nepomohlo... urobilo mi to obnovu ( obnovu som dal 3 dni staru aj 5 aj 6 dni staru.. ) restartol sa pc nabehlo logo zvucka a prihlasovacie okno ...napisem heslo nacitava a zase cierna obrazovka a to okno s chybou...ktoru som popisal v prispevku hore

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2013 17:00) ---
nie nepomohlo... urobilo mi to obnovu ( obnovu som dal 3 dni staru aj 5 aj 6 dni staru.. ) restartol sa pc nabehlo logo zvucka a prihlasovacie okno ...napisem heslo nacitava a zase cierna obrazovka a to okno s chybou...ktoru som popisal v prispevku hore

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2013 17:00) ---

Re: spustenie win vista Vyřešeno
no nakoniec som to spravil tak ,ze som nainstaloval (skusobnu vistu 30dnovu) na disk c: a subory a dokumenty mi tam ostali aj subory na starom windowse (premenovanom na windows .old) na ploche tak som vsetko zalohoval.....
ale uz nemoze ist pocas bootovania biosu cez alebo do F11 do RECOVERY MANAGERU a teraz je to pre mna problem....
myslel som si ze ked dam do dvd mechaniky instalacku.vistu a dam ju nabotovat a spustim instalaciu s tym ze ten sektor C: si naformatujem a bude prazdny tak po restarte a uprave botovania z hdd a nie z dvd sa sostanem do rekoveru manageru a nastavim si z disku D: vyrobne nastavenie resp.novu instalaciu origo windowsu vista....ale nejde mi to tak teraz mam formatovany odiel C: a na D: -cku mam tu vistu v recovery manageru a nemozem cez bootovanie ist do F11 a pokracovat dalej...vie mi niekto z vas poradit ako mam postupovat?
dakujem....
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Led 2013 19:10) ---
toto video mi pomohlo
ale uz nemoze ist pocas bootovania biosu cez alebo do F11 do RECOVERY MANAGERU a teraz je to pre mna problem....
myslel som si ze ked dam do dvd mechaniky instalacku.vistu a dam ju nabotovat a spustim instalaciu s tym ze ten sektor C: si naformatujem a bude prazdny tak po restarte a uprave botovania z hdd a nie z dvd sa sostanem do rekoveru manageru a nastavim si z disku D: vyrobne nastavenie resp.novu instalaciu origo windowsu vista....ale nejde mi to tak teraz mam formatovany odiel C: a na D: -cku mam tu vistu v recovery manageru a nemozem cez bootovanie ist do F11 a pokracovat dalej...vie mi niekto z vas poradit ako mam postupovat?
dakujem....
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Led 2013 19:10) ---
toto video mi pomohlo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2911
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 12:23
-
- 5
- 2849
-
od majkl00
26 pro 2024 14:06
-
- 2
- 1960
-
od Shokata88
26 lis 2024 09:34
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 11114
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3289
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”