program na evidnci hrobů
program na evidnci hrobů
Ahoj. Potřeboval bych ,prosím, sehnat nějaký program na evidenci hrobových míst. Poradí mi někdo?
-
- Pohlaví:
Re: program na evidnci hrobů
Pochybuji že je program přímo na evidenci hrobů, ale jistě by posloužila nějaká databáze.
Jak si představuješ, že by měl fungovat?
Jak si představuješ, že by měl fungovat?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím přesně, jak to má vypadat - dodal jsi hodně málo informací, ale zadej do Googla "Evidence hrobových míst". Možná se budeš divit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Díky za odpovědi. Jde mi hlavně o program, který je ke stžení zdarma, ale to asi nenajdu...
Měl by to být nějaký plánek hrobových míst. Po kliknutí na jednotlivá místa by se měl zobrazit údaj o tom, komu patří a zda má zaplaceno poplatky, případně další údaje...

Měl by to být nějaký plánek hrobových míst. Po kliknutí na jednotlivá místa by se měl zobrazit údaj o tom, komu patří a zda má zaplaceno poplatky, případně další údaje...
-
- Pohlaví:
S tím že najdeš takový program zadara vůbec nepočítej. Programy které jsou zdarma si udělá sám nějaký fanda např. na evidenci knih a pak ji poskytne ostatním, ale pochybuji že si nějaký fanda vyrobí evidenci hrobů. Sám jsem dělal asi 3 roky "topiče" v krematoriu.
A tam jsem nakreslil celý plán hřbitova i s čísly hrobů.
Pokud potřebuješ takový program, pak se tím nejspíš živíš a tudíž si ho musíš koupit.

Pokud potřebuješ takový program, pak se tím nejspíš živíš a tudíž si ho musíš koupit.

Pokud máš Office, udělej si ho v Excelu.
Díky díky díky...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4756
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6106
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3538
-
od RostislavC