i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Rozhodl jsem se díky tomu že jsem viděl přesně tyto komponenty v akci jeden známy (což jsem vůbec netušil) tuhle sestavu vlastní procesor přetaktovaný na 4Ghz a hraje tam takřka cokoliv. Většinu her hraje na full HD a co ne tak na nějaké nižší rozlišení tudíž já jsem se cenou i výkonem hodně spokojený a myslím si že jsem si lepé za tu cenu nemohl vybrat... Jelikož dát cca 8,1.tisíc za tuto desku, grafiku, a procesor se mi nezdá moc.
Vybírám si komponenty do nového PC a chtěl bych požádat o odbornou kontrolu, zda mi to bude pasovat do sebe. Případně, co byste změnili.
Počítač bude sloužit na hraní v rozlišení QHD. Cena dejme tomu do 60 000 Kč včetně OS.
Zdroj jsem...
Poslední příspěvek
Klíč k W11 Pro dnes koupíš na Internetu za 150,-. Vážně řešíš takovou částku?
Ahoj chtěl bych poradit mám rok starý notebook lenovo legion 5 15imh6 s rtx 3050 4gb, i5 10500H, 16GB ram 2933MHz a windows 11 tak bych chtěl vědět jestli si mám koupit nový pc. Pokud jo tak mi poraďte jaký pc bych si tak měl do 20tisíc koupit na...
Poslední příspěvek
Ale až na czc skončí slevy tak to bude stát kolem 26-27k a stejně se mi moc nechce to objednávat z czc když ho teďka má allegro
Dodatečně přidáno po 6 hodinách 7 minutách 47 vteřinách:
jo mám ještě takový dotaz když bych chtěl hrát třeba fortnite...
Čaute,
jako vždy se chci poradit o sestavě s vámi, chtěl bych něco na hry a zároveň testování různých AI projektů, momentálně jsem na AMD grafice a tam mě to většinou brzdí.
Chtěl bych se držet okolo 60k, základ asi 4080 super & 7800X3D. Skládat...
Poslední příspěvek
Díky! Je ještě něco co by bylo vhodné dokoupit / vyměnit? Uvažuju že prohodím ramky za jelikož naskládnění těch gskillu Alza pořád odkládá.
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...