Dobrý den všem
Dneska jsem si připojila poprvé tiskárnu HP series 7700 na svůj notebook a tiskla soubory. Pak jsem připojila tiskárnu zpět na svůj původní počítač kde před tím několik let fungovala a od té doby netiskne. Soubor se zařadí do fronty a hned se vymažou. Přitom kontrolní stránka se vytiskne bez problémů, takže v komunikaci s počítačem problém není. Na počítači je nainstalovaný Windows XP. Předem děkuju
Tiskárna netiskne
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tiskárna netiskne
Vítej na PC-help!
Právě v komunikaci s PC bude problém, protože tisk kontrolní stránky nemá s PC v podstatě nic společného. Bohužel z Tvých informací se víc vcelku zjistit nedá. Zkusil bych ji odebrat a znovu nainstalovat, několikrát mně to pomohlo.
Právě v komunikaci s PC bude problém, protože tisk kontrolní stránky nemá s PC v podstatě nic společného. Bohužel z Tvých informací se víc vcelku zjistit nedá. Zkusil bych ji odebrat a znovu nainstalovat, několikrát mně to pomohlo.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Než se pustíš do toho odebírání, zkus zkontrolovat nastavení tiskárny, zda je určena jako výchozí. Odpojením si wokna daly zřejmě jinou tiskárnu (MS writer).
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to jsem si neuvědomil. Ale když to nepomůže, přeinstaloval bych tu tiskárnu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Celá odinstalace se sekla. Po restartování počítač nahlásil, že windows nejde spustit :/ nevím co s tím je to počítač mámy a ta tam má kompletně celé učetnictví
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus to v "nouzáku".
nechce se ani do nouzovýho dostat nereaguje na nic
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pak už pomůže snad jen oprava systému (nevím, jaký máš) buď přes opravnou konzoli, nebo opravnou instalací. Nic jiného mě nenapadá. Pozor, neformátuj disk/oddíl s daty! V nejhorším případě se nechá HDD dát do jiného PC a data stáhnout!
Nenalezen soubor C:/Windows/config/system bo tak nějak
-
- Pohlaví:
Tak nějak je podle tebe přesně? nicméně odhaduji, že došlo k poškození souboru registru. Mohla by se pověst oprava přes konzoli pomocí bodu obnovení.
Postup by mohl být takový (nemám ověřeno):
nabootovat z instalačního CD.
Zvolit repair konzoli (R)
zadat tohle:
Pokud to nabídne nějaký bod obnovení, tak vybrat.
Ještě jsem našel postup, který by mohl fungovat: http://www.netusil.cz/phprs/view.php?ci ... 2007110006
Postup by mohl být takový (nemám ověřeno):
nabootovat z instalačního CD.
Zvolit repair konzoli (R)
zadat tohle:
Kód: Vybrat vše
C:
CD windows\system32\restore
rstrui.exe
Pokud to nabídne nějaký bod obnovení, tak vybrat.
Ještě jsem našel postup, který by mohl fungovat: http://www.netusil.cz/phprs/view.php?ci ... 2007110006
Jo omlouvám se nemohla jsem k počítači protože už všichni spali a nerada bych budila tak proto to nebylo doslova. Děkuji za pomoc nakonec se o to postará známý co je technik. Děkuju
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5021
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4456
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”