Jak z PC nahrát do iPhone 5 mp3?*
Jak z PC nahrát do iPhone 5 mp3?*
Může mi prosím někdo poradit zda mohu z PC nahrát do I Phone5 mp3 pro poslech? Případně jak? Přes I Tunes mi to nejde.Díky
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 09 led 2013 15:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: I Phone
Pres Itunes
Specifikuj "mi to nejde", jit to musi
Specifikuj "mi to nejde", jit to musi
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak z PC nahrát do iPhone 5 mp3?*
máš datový kabel ne?strč ho do pc a normálně to tam přetáhni...nic těžkého...pokud tvuj pc tento hardware nezná tak si nainstaluj nějaký prográmek kterých je na to tisíce...
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
iP nemá mass storage a tak to tam nenasypeš jen přes kabel. Musíš mít iTunes
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Dá se to i jinak, ale musel by provést Jailbreak......
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Prostě super telefon za lidovku.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
když jsem měl starý pc a chtěl jsem si dát něco do samsung galaxy mini2 , neznal vůbec tenhle hardware a musel jsem si nainstalovat taký program...ale u novějších pc už by to mělo znát...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zbytečně se všichni snažíte, Jožka je dávno v čudu!! Už víc než měsíc!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Itunes je reseni, ktere je dodavano v cene zarizeni vcetne podpory
On neni problem udelat to i jednoduseji (pro techniky znaleho uzivatele), ale zaroven to zpusobi desitky tisic telefonatu na podporu od lidi kterym by to neslo, neumeli to, neco rozbili nebo smazali. Itunes je proste reseni, ktere to udela spravne a nedava zadnou moznost uzivateli udelat to spatne.
Takze je treba resit proc nejde Itunes, ale jak je videt tak tazatel o jakoukoliv odpoved vubec nestoji
On neni problem udelat to i jednoduseji (pro techniky znaleho uzivatele), ale zaroven to zpusobi desitky tisic telefonatu na podporu od lidi kterym by to neslo, neumeli to, neco rozbili nebo smazali. Itunes je proste reseni, ktere to udela spravne a nedava zadnou moznost uzivateli udelat to spatne.
Takze je treba resit proc nejde Itunes, ale jak je videt tak tazatel o jakoukoliv odpoved vubec nestoji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5278
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
19 zář 2024 21:59