Okleštěný tisk
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Okleštěný tisk
Zdravim, nevite nekdo o programu, ktery by umel upravit pred tiskem zobrazenou www stranku, narazim na to ze kdykoliv chci tisknout neco ve FF nebo v kterymkoliv prohlizeci tak i do konceptu pro tisk stranky propasuji svoje barvita loga, zbytecne dlouhe nevyuzite zahlavi a vubec spousty nepotrebnych serepeticek. Potreboval bych tyto objekty nejakjednoduse odebrat, aby se nedostaly do tisku. Duvody jsou nasnade, ikdyz tisknete jen cernobile placate zbytecne barvy, misto ktere zabere logo posune ostatni text na vice stranek nez kdybyste text vzali, soupli ho do wordu a promazaly, coz se mi ale zda dost humpolacke. Znate nejake jine reseni meho problemu? 

Počítač: ANO! 

Co tokto :
Ukládání celé stránky či její části
Ukládání je nedílnou součásti Firefox:
Otevřete nabídku Soubor a zvolte Uložit stránku jako. Zobrazí se dialog pro uložení stránky na disk.
Zvolte místo, kam chcete stránku uložit.
Zvolte formát uložení stránky:
1)Webová stránka, kompletní: Uloží celou webovou stránky i s obrázky. Tyto obrázky (společně se všemi nutnými soubory pro správné zobrazení) Firefox uloží do nového adresáře. Odkazy v HTML stránce jsou následně upraveny tak, aby ukazovali na nově vytvořený adresář.
2)Webová stránky, pouze HTML: Uloží stránku bez obrázků. Tato volba zachová HTML v původní podobě.
3)Textové soubory: Uloží stránku do textového souboru. Tato volba odstraní ze stránky HTML kód a umožní vám zobrazit obsah webové stránky v libovolném textovém editoru.
Zadejte jméno stránky a klepněte na tlačítko Uložit.
Jde Firefox.Nemohlo by toto být rešním.Zejména bod 3.
Čerpáno z Používáme Firefox
_______________________________________________________________________________________
Ještě v případě že používáš IE tak jukni na WebPrint
Ukládání celé stránky či její části
Ukládání je nedílnou součásti Firefox:
Otevřete nabídku Soubor a zvolte Uložit stránku jako. Zobrazí se dialog pro uložení stránky na disk.
Zvolte místo, kam chcete stránku uložit.
Zvolte formát uložení stránky:
1)Webová stránka, kompletní: Uloží celou webovou stránky i s obrázky. Tyto obrázky (společně se všemi nutnými soubory pro správné zobrazení) Firefox uloží do nového adresáře. Odkazy v HTML stránce jsou následně upraveny tak, aby ukazovali na nově vytvořený adresář.
2)Webová stránky, pouze HTML: Uloží stránku bez obrázků. Tato volba zachová HTML v původní podobě.
3)Textové soubory: Uloží stránku do textového souboru. Tato volba odstraní ze stránky HTML kód a umožní vám zobrazit obsah webové stránky v libovolném textovém editoru.
Zadejte jméno stránky a klepněte na tlačítko Uložit.
Jde Firefox.Nemohlo by toto být rešním.Zejména bod 3.
Čerpáno z Používáme Firefox
_______________________________________________________________________________________
Ještě v případě že používáš IE tak jukni na WebPrint
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Cvičně jsem si uložil tuto stránku. V adresářích však není jediný *.txt soubor, takže pokud to jde, tak ne u všech stránek.
Když chci tisknout jen konkrétní část textu, nebo stránky, používám označení chtěného a pak, soubor->tisk->volba výběr->OK a mám vytisknuto, jen co jsem chtěl.

Když chci tisknout jen konkrétní část textu, nebo stránky, používám označení chtěného a pak, soubor->tisk->volba výběr->OK a mám vytisknuto, jen co jsem chtěl.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
No nedalo mě to a přesto ,že jedu Opeře mám i FF prubnul jsem to.Karlosi nehledej příponu .txt ,ale .php.Do tohoto souboru mě to uložilo stránku v textovém formátu.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9