skype - problémy s hovorem

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

kompotik
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

skype - problémy s hovorem

Příspěvekod kompotik » 10 led 2013 10:08

Dobrý den, mám dotaz, snad mi zde někdo poradí. Koupil jsem si nový PC, ve kterém chci používat skype. Po nainstalování nejnovější verze programu skype 6.0.0.126, ke kameře genius si stáhl nejnovější ovládač webkamera Eye312W7. Potíž je v tom, že jakmile chci uskutečnit hovor dojde k pádu hovoru ve chvíli, kdy druhá strana se pokusí vytáčení zvednout. Přijmout vyzvánění z druhé strany je možné, hovor v daném případě je vždy alespOň na jedné straně deformovaný, popsal bych to, jako kdyby bylo možné slyšet každou druhou slabiku. Podle programu skype máme vše nastaveno správně, při testovacím hovoru vše slyším normálně, video běží. Zkoušel jsem konverzovat s více lidma, takže ani probém v druhé straně být nemůže. Jediné co se nám zobrazuje po pádu z hovoru z naší strany je informace ve skype, že došlo k problému s nahráváním. Připojením to není, před koupí nového PC jsme normálně skypovali na stávajícím internetovém připojení od O2. Informace o PC - windows 7, ram 8GB, 64 bitový operační systém, procesor 2,90 GHz. Díky za radu. K.

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Led 2013 10:09) ---

ještě drobnost - přeinstalovat program skype, ovladač kamery ani zasunout USB kabel kamery do jiného portu nepomohlo

Reklama
Wradi
Level 4
Level 4
Stav:

Re: skype - problémy s hovorem

Příspěvekod Wradi » 10 led 2013 11:07

Tu deformaci zvuku dělá špatný internet www.rychlost.cz udělej test a pošli sem URL na výsledek
Computer Settup
Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ
Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB
Základní deska : Asus ProGamer
Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G
Zvuková karta : na Desce
1 HDD : WD Caviar Green 500GB
2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB

kompotik
nováček
Stav:

Příspěvekod kompotik » 10 led 2013 11:46

tím si myslím, že to fakt nebude, ale na tvou radu jsem si test provedl s tímto výsledkem

Download: 18 864,00 kbit/s (2 358,00 kB/s) 1 výborné
Upload: 2 072,82 kbit/s (259,10 kB/s) 1 výborné
Web odezva: 31ms39.6ms62ms 1 výborné
Stabilita: 91.3 %

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 10 led 2013 12:21

Měl jsem podobný problém po nové instalaci Win Vista. Po instalaci čipsetu, Service Packů a aktualizací problém zmizel, bohužel jsem to mezitím nekontroloval, takže nejsem schopen říci, co Skypu chybělo a po které instalaci se rozběhl :cry:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”