X360 vs. PS3

Xbox, Playstation, Nintendo a další...

Moderátor: Mods_senior

capu98
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

X360 vs. PS3

Příspěvekod capu98 » 10 led 2013 19:04

Dobrý den,
předem se omlouvám že ZASE zakládám takové téma, vím že takových podobných tu byly stovky ale mě žádný z těch předešlých nepomohly...
Moje situace je následující....
Chci si koupit jednu z konzolí (PS3, X360), především na hraní...
PS3: Tato konzole mě láká jen ze dvou důvodů a to že nemusím platit za to, abych mohl hrát MP hry... Další který je u mě zásadní, a to je hra Journey... Nebýt ní tak ani neváhám ale prostě si nějak nemůžu pomoct... Musím jí mít!... Jinak mě PS3 ničím jiným nepřitahuje...
X360: Na této konzoli mě nejvíce láká asi Kinect, jinak nic víc... Ale prostě mě to právě k této konzoli táhne nějak víc, nevím proč ale zase bych nemohl hrát Journey, a to mě štve! A to není jediná věc které mě na X360 štve, je to i placení toho LIVE... Teoreticky by to nebyl problém a moc bych se podle toho nerozhodoval jelikož asi na konzoli bych nehrál moc MP her...
Podle výkonu se moc rozhodovat nemůžu, jelikož tomu moc nerozumím...
Byl bych rád kdyby jste mi napsali co by jste na mém místě koupili, všechny výhody a nevýhody, atd...
Jestli čtete právě toto, tak vám děkuji že jste si můj "problém" vyslechli a doufám že se tu objeví pár rad podle kterých budu mít, doufám že jasno :)
Děkuji...

Reklama
kupjec
Level 3
Level 3
Stav:

Re: X360 vs. PS3

Příspěvekod kupjec » 10 led 2013 19:06

PS3 Move je dle mě lepší volbou než-li Kinect, navíc jako vlastní PS3 musím říct že možnost zapojení a využívání jako TV Mediální stanice je supr (umí nahrávat určitý program apod.). Dá se využívat přes WiFi také jako zálohovací zařízení či internet do "Hloupé televize", má dle mě mnohem více "zdarma" možností než poskytuje XBOX :)
Sestava na mém profilu. | // Telefon: Nothing Phone (1) +Galaxy Watch Active 2

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 10 led 2013 19:13

Neobjevi se tu nic, co nebylo receno aspon 50x

Jedina moznost jak to vyresit k plne spokojenosti je koupit oboje. Vzdycky to muzes do 14 dnu vratit nebo zase prodat.

capu98
nováček
Stav:

Příspěvekod capu98 » 10 led 2013 19:22

petr22 píše:Jedina moznost jak to vyresit k plne spokojenosti je koupit oboje. Vzdycky to muzes do 14 dnu vratit nebo zase prodat.

To je mi jasné, a ani nevíš jak bych rád koupil oboje... To ovšem plánuji ale teď se potřebuji rozhodnout co koupit nejdříve... Po pár měsících, rocích koupím samozřejmě i tu druhou konzoli... Ale moje finance nejsou moc velké :) Ale ani malé, vystačí na koupi jedné, a ještě na pár her....
Naposledy upravil(a) capu98 dne 10 led 2013 19:24, celkem upraveno 1 x.

Arha
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Arha » 10 led 2013 19:24

Rocích? To tu bude PS 4 a nový Xbox..
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

capu98
nováček
Stav:

Příspěvekod capu98 » 10 led 2013 19:30

Rocích? To tu bude PS 4 a nový Xbox..

No, mě by stačila informace že se chystá nová konzole, teda něco jsem slyšel o PS4 ale není to jisté.. Prý má vyjít na podzim 2013... Ale o Xboxu nic nového nevím... Kdyby se tyto informace potvrdily, a nebyla by to dlouhá doba,... Samozřejmě bych si na ní počkal....

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 10 led 2013 20:09

XBOX 720 ma byt v zari 2013

capu98
nováček
Stav:

Příspěvekod capu98 » 10 led 2013 20:13

XBOX 720 ma byt v zari 2013

Vážně :o
Tak začínám přemýšlet že si asi počkám... Ještě se na tohle zeptám kamaráda, možná o tom bude něco vědět....

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 10 led 2013 20:15

Tohle by ti snad mohlo pomoct. :)
!!! (PS: Tuhle zprávu jsem si zkopíroval z heureky,kde jsem příspěvek vložil... abych ho nemusel psát zbytečně znova) !!!

+ Hraní her zdarma.
+ Přístup k internetu.
+ Blu-ray přehrávač.
+ Sledování filmů a videí.
+ Prohlížení fotek a obrázků.
+ Poslech hudby.
+ Stahování některých plných her a dem zdarma.

- Nic.

Napíšu stručnou recenzi,který ovladač je lepší, která konzole je výkonnější a rychlejší. Zkusím to vypsat co nejstručněji. Jsem převážně PC hráč,ale nevidím důvod, proč bych měl odsuzovat konzole jako takové, podle mě to jsou výkonnější stroje než Počítač a to už v tom, že pokud chcete hrát novější "náročnější" hry, musíte upgradovat svůj PC. To ovšem stojí nějaké ty peníze a né všichni si to v dnešní době můžou dovolit - není jich zrovna málo. U konzole nic upgradovat nemusíte a můžete hrát bez jakýchkoliv omezení,sekání her apod. a ještě k tomu na nejvyšší detaily, ačkoliv některým to tak asi nepříjde, je to tak. Pokud sedíte čím dál tím víc od obrazovky (televize), je obraz horší. To stejné platí s velikostí,je-li větší televize nebo monitor, obraz se zhoršuje a to proto, že lidské oko to nedokáže postřehnout výpočet snímků za sekundu a tím vyhodnotí horší kvalitu obrazu. S gamepady od Xboxu a PS3 je to tak,že tvarově je na tom o hodně lépe Xboxový než gamepad PS3 (lépe se drží a je hezčí designově). Já jsem kdysi jako malý trávil většinu volného času na PS1 a to ne proto, že bych byl nějaký závislý pařan, ale proto, že jsem se u toho dokázal zabavit na 1 hodinku a to nejen sám, ale třeba i s rodinou. Dneska (27.11.2012) mi přišel Playstation 3 a už se nemůžu dočkat Štědrého dne, kdy si tu malou, černou, kouzelnou krabičku plnou překvapení a nepřerušovaného hraní a dalších možností rozbalím, zapojím k nové TV a budu si užívat zábavu s přítelkyní a rodinou v plné parádě a pohodlí... :)

VERDIKT: Dlouho jsem se rozhodoval mezi oběma konzolema, ale nakonec vyhrál již zmiňovaný PS3 kvůli více možností s konzolí, větší výbavě, herních titulů a hlavně hraní zdarma ať už s přáteli,nebo sám... :)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 10 led 2013 20:17

PS3 ma jedno jednoznacne minus - SONY

Nastesti uz dneska nehrozi ze se PS3 i XBOX prehreje a chcipne (RROD, YLOD), takovych tu mam dost

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 10 led 2013 20:21

Proč by to,že je to od SONY měl být mínus??? Řekl bych,že právě naopak a to nebudu určitě sám... :)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 10 led 2013 20:34

Rekneme ze Sony ma takovou zvlastni obchodni politiku, kdy zakaznik je obvykle az na 2 miste

Navic Sony je mistr ve vymysleni skvelych reseni a produktu, ktere nasledne uspesne likviduje (navigace, Minidisc, D8, BluRay)

Zpět na “Herní konzole”