Dobrý den,
nedávno se mi začal objevovat problém, nejspíše s grafickou kartou. Dříve při hraní (LoL), teď už i při normálním používání (net) se mi stává, že mi zamrzne počítač, na obrazovce se při tom jako kdyby "rozmaže" obraz = barevné pruhy, šedé pruhy, šedá obrazovka... potom musí následovat restart PC.
Co s tím udělat? nepomůže jen reinstalace ovladačů? nebo bude potřeba něco víc?
Děkuju za pomoc.
Jinak, graf. kartu mám NVIDIA GeForce 6150SE nForce430
Problém s graf. kartou GeForce 6150SE Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s graf. kartou GeForce 6150SE
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Pravděpodobně se přehřívá grafika. Vyfoukej z bedny prach. Nejlíp stlačeným vzduchem.
Pravděpodobně se přehřívá grafika. Vyfoukej z bedny prach. Nejlíp stlačeným vzduchem.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Děkuju za odpověď, mohlo by to být ono, PC jsem zdědil po bratrovi, který se mu moc nevěnoval, takže je svým způsobem v desolátním stavu a myslím, že mi říkal, že měl kdysi problémy s přehříváním něčeho a musel používat externí větráček... nemohl by pomoct i v tomto případě, když odstranění prachu selže?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je to integrovaná grafika na desce a měla by mít své chlazení. Vyfoukej ten prach a srovnej si kabely, aby mohl vzduch v case proudit.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2188
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2160
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 4
- 3665
-
od lukas222