BF 3 reset stats,Dishonored ending
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
BF 3 reset stats,Dishonored ending
Ahoj,mám 2 otázky 1.) Pokud mám BF 3 premium,kde na PS 3 resetnu staty ? (BTW:Resetovat ot muzu kolikrat chci ? A zustanou mi zbraně třeba z LVL 40 ?) 2.) Od čeho se odvíjí ending v Dishonored ? Co musim udělat na dobrý a co na špatný ending ? Díky předem
- lolíQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: BF 3 reset stats,Dishonored ending
K té 1.) Zajdeš si na battlelog, klikneš si na svoje jméno, tím přejdeš na profil, a dáš resetovat statistiky. Zbraně by se ti asi resetnout neměly.. to nevím. :)
NTB: HP Pavilion dv6
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zbraně zůstanou. Jediné co se nuluje je SPM, V/P poměr, K/D poměr a přesnost. Vše už odemčené zůstane a můžeš to udělat kolikrát chceš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ok diky a ten dishonored nevite někdo ? Jinak k tomu BF 3 když už tak ještě otáka - je tam na sniper nějaké zaměřování na blízko ?
Konec v DISHONORED se odvíjí podle toho, jak moc zabíjíš a jaký působíš chaos. Například když v celý hře nikoho(nepočítám cíle) nezabiješ, bude konec jiný než když všechny zabiješ. Aspoň tak by to mělo být. já DISHONORED dohrál jenom jednou s velkým chaosem, takže ho teď budu hrát odznova bez zabíjení 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Buď máš klasické ocelové mířidla na zbrani a nebo si dáš nějaký kolimátor bez zoomu (Kobra, RDS, apod...). Já hraju L96 + tlumič + RDS + přímotažný závěr
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
To jako má dishonored 3 endingy , pokud nikoho nezabiju mam dobry ending a když zabiju jednoho strážce už je špatný ? Nebo kolik stráží můžu zabít abych měl dobrý ending , žádného ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Překousané kabely reset sw, tlačítko start na case
od Speedhack » 22 kvě 2025 00:04 » v Problémy s hardwarem - 12
- 4767
-
od atari