Mám nápad - hledám programátory

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

mimi973
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Mám nápad - hledám programátory

Příspěvekod mimi973 » 11 led 2013 21:36

Madara zavolaj Tobimu/Obitovi či by to toho nešiel s tebou. Taká je velká investícia (časová,penažná) a nápadov by bolo a bolo, ale investorov nikde.
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 12 led 2013 09:08

soltyswenca píše:zadarmo uděláš textovou onlinovku kterou zvládneš sám.textové lol

Textovou onlinovku? No proč ne, nebyla by první ani poslední, textovky mají velmi dlouhou tradici a je spousta lidí co je hrají: http://www.root.cz/clanky/historie-vyvo ... elike-her/
Já bych si klidně občas zahrál, kdyby byla dobrá, zatím ale místo pravidelného hraní používám tohle fórum, je tu dost spoluhráčů a zajímavé logické problémy k řešení, sem tam i nějaký velmi obtížný quest... :lol:
A pokud by se chytla, není zase takový problém udělat k ní později nějakou grafickou nadstavbu.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

CrazyC0de
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyC0de » 12 led 2013 12:29

:-D, no tak to je ovšem hustý.....Podle mě, když už říkáš "hru jako LoL".. Tak to s tím lolkem něco společnýho mít bude.. a rozhodně není třeba vymýšlet něco co už tady je a má to něco za sebou :-)
Vtípek

Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Programování a tvorba webu”