Ok vyndam a na ty desce jsou nejaky tlačitka nebo neco takoveho pro reset???nekde pobliz baterie...zitra na to mrknu
kdyztak poslu fotku desky a ukažeš mi na ni kde to je kdyz nic nenajdu
prosim o kontrolu z HIJ Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosim o kontrolu z HIJ
Stačí to vyndat. Musí to být ale aspoň nějakou chvilku venku a musí být odpojené napájení
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Baterku jsem vyndal asi 10min i bez napajení.Hláška pořád stejna "překročení šířky pásma řadice"
Jde něco jiného.Třeba co se stane když dám odinstalovat všechny USB řadiče ve správci zařízení...
Jde něco jiného.Třeba co se stane když dám odinstalovat všechny USB řadiče ve správci zařízení...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S USB to nebude mít moc co dělat. To je notebook s integrovanou kamerou nebo PC s externí kamerou?
Můžeš snížit rozlišení kamery?
Můžeš snížit rozlišení kamery?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Je to stolní PC s externí kamerou.Rozlišení snížit nejde.Ta kamera normalne fungovala jeste nedavno ale novy ovladac ji vyradil jaksi z provozu.Nebo to USB v jiným slotu to taky nejde.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak použij starej ovladač ne? A taky se nauč používat tlačítko "Upravit".
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Ovladače jsem odinstaloval , zapl SKYPE chvíli mi šla zkouška mikrofonu v kamere (asi 5vteřin a konec) a pak to hodilo opět hlášku s tou šírkou radiče USB.
Tak já už nevím ale USB asi nemohlo odejít když tam mám klávesnici a myš.Samozřejmě každý je zapojen zvlášť.
Tak já už nevím ale USB asi nemohlo odejít když tam mám klávesnici a myš.Samozřejmě každý je zapojen zvlášť.
-
- Pohlaví:
Předně používej tlačítko Upravit a také vždy ořízni obrázek a vlož jenom co je třeba!
Dej tu kameru do USB kde je rezervováno 70%
/I když to tam možná je?/
Dej tu kameru do USB kde je rezervováno 70%
/I když to tam možná je?/
Koukal jsem a nikde jsem nenase kde je USB píchnuto.Nepoznám to a kdyz dám aktualizovat nic se nedeje zkoušel jsem aktualizovat všechny a nic.
-
- Pohlaví:
Zkus tu kameru dát do jiného USB /měla by být vzadu/ a klikni potom na to Aktualizovat, zda tam u složeného zařízení nebude více % . Případně zkus odpojit myš i klávesnici, zda se to nezmění a obraz nenaskočí,
tak jsem to zkusil kamera chvili snímala a pak zase vypadla.Zvuk to snímalo normalně ale jakmile jsem zapojil klávesnici a tiskárnu tak zvuk už nejde.
Myš mám na kolík.Je pravda že do vánoc jsem měl taky klavesnici na kolík.Jeste ji mam v biosu povolenou , zkusim ji vypnout protože předtím normálně šla ,ale při přeinstalaci WIN jsem ji musel povolit
Myš mám na kolík.Je pravda že do vánoc jsem měl taky klavesnici na kolík.Jeste ji mam v biosu povolenou , zkusim ji vypnout protože předtím normálně šla ,ale při přeinstalaci WIN jsem ji musel povolit