prosim o kontrolu z HIJ Vyřešeno
Re: prosim o kontrolu z HIJ
A víš kde?Ve správci mi to píše že tam žádný ovladač není.Já to ve skype nenašel
-
- Pohlaví:
Ptám se znovu - v Ovladacích panelech není vidět. Zkus tedy použít Hledat - YUV Filter driver 7332
Nic mi to nenaslo , v ovladacich panelech taky nic nevidím
V ovládacích panelech jsem otevřel scanery a fotoaparáty , otevrel YUV Filter driver a taky to píše že to nenašlo zařízení
V ovládacích panelech jsem otevřel scanery a fotoaparáty , otevrel YUV Filter driver a taky to píše že to nenašlo zařízení
Naposledy upravil(a) smayl dne 12 led 2013 13:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
V tom případě mne napadá poslední věc. Vrátit se Bodem obnovení před instalaci toho ovladače. Možná to pomůže, možná ne.
To asi nepomůže páč kvůli tomu jsem přeinstalovával WIN . a tak je mám asi 14dní nové.
Před tím jsem dával taky obnovu systému o měsíc ale nevyřešilo to nic tak jsem přeinstaloval.
Já jsem taky bezradný už přez týden.Nová kamera by nepomohla?Sice nemám od koho si pujčit na zkoušku ale třeba by to mohlo pomoc,ale je zvláštní že mi dneska na chvíli obraz běžel asi 5 sekund.
Před tím jsem dával taky obnovu systému o měsíc ale nevyřešilo to nic tak jsem přeinstaloval.
Já jsem taky bezradný už přez týden.Nová kamera by nepomohla?Sice nemám od koho si pujčit na zkoušku ale třeba by to mohlo pomoc,ale je zvláštní že mi dneska na chvíli obraz běžel asi 5 sekund.
-
- Pohlaví:
Pokud si kvůli tomu přeinstaloval WIN, potom nemá cenu ten ovladač hledat - ten tam být přece nemůže. Zkusil si už přeinstalovat USB jak ti výše někdo radil?
Jal je ale možné, že na Skype se ten ovladač ukazuje?
Jal je ale možné, že na Skype se ten ovladač ukazuje?
Zkoušel jsem to z tou baterii a zadné ovladače to po mě nechtělo nainstalovat pokud mysliš toto...nevím jestli jsem to udělal dobře ale baterku jsem měl venku min 15minut a vypnuty ze zásuvky.Ale ten ovladač jsem nainstaloval po přeinstalování Win když to nepomohlo a potom to bylo ještě horší a teď nevim jestli tam je nebo ne...když už jsem to kolikrát zkoušel odinstalovat .
Tady je foto když otevru v ovladacích panelech scanery a fotoaparaty
Tady je foto když otevru v ovladacích panelech scanery a fotoaparaty
-
- Pohlaví:
Kdo ti psal co o baterii? Ta s tím nemá nic společného a ten ovladač je přece vidět u té kamery - tedy je tam!
Edit: Máš Windows XPSP2?
Edit: Máš Windows XPSP2?
Ne SP3 ale ty jsem mel i pred tím a slo mi to.S baterii mi psali na první stránce abych resetoval USB radiče nebo tak něco
ted mě jestě napadlo nainstalovat nové ovladače na grafickou kartu
ted mě jestě napadlo nainstalovat nové ovladače na grafickou kartu
-
- Pohlaví:
Tak ani ovl.gr nepomohli. Odkaz na ty tvoje codeky jsem nenasel.
CMOS nevím co to je a co s tím....jen jsem delal tu baterii
Po restartu vzdy mikrofon běží ale kontrole jestli beží obraz (neběží) opět mikrofon nejde pořád ta šířka řadiče
dnes musim končit jdu na narozeniny kdyby tě něco napadlo třeba ten CMOS napiš a dík za čas
CMOS nevím co to je a co s tím....jen jsem delal tu baterii
Po restartu vzdy mikrofon běží ale kontrole jestli beží obraz (neběží) opět mikrofon nejde pořád ta šířka řadiče
dnes musim končit jdu na narozeniny kdyby tě něco napadlo třeba ten CMOS napiš a dík za čas
-
- Pohlaví: